Mikkeller tilbyder Covid 19-test - Danske Ølentusiaster

Mikkeller tilbyder Covid 19-test

21.04.2021 11:44

Gratis vente-bajer

I dag åbner Danmark op efter Covid 19-pandemien, og nu kan ølentusiaster endelig komme ud at nyde godt øl igen. Med coronapas og bordbestilling sætter det sine begrænsninger. Men det problem løser Mikkeller, som tilbyder Covid 19-test ved indgangen til brygpubben Warpigs i Kødbyen. Det skriver de en pressemedelelse.

I samarbejde med sundhedsvirksomheden Practio kan Mikkeller tilbyde en skånsom, hurtig test af gæster, der ikke på forhånd har en negativ Covid-test registreret i deres coronapas.

Mikkeller har indrettet en lille, isoleret afdeling af brygpubben som teststation, så alle gældende regler om hygiejne osv. bliver overholdt. Her kan gæster, der mangler en negativ Covid-test i deres coronapas, blive testet for 149 kr.

Forhåbentlig vil tiltaget give flere gæster i biksen, forklarer driftsleder i Mikkeller Jacob Gram Alsing:

– Warpigs er ekstraordinært hårdt ramt, fordi en rigtig stor del af kundelaget før corona var udlændinge. Så længe der stadig ikke er turister i København og så længe, at man skal være testet for at spise og drikke derinde og overholde en lang række andre restriktioner, har vi stadig meget store udfordringer med at køre en fornuftigt forretning. Desuden er det en service, som vi rigtig gerne vil tilbyde vores gæster – både for at gøre livet lettere for dem, men også, så de har muligheden for at tage en spontan beslutning om at gå på restaurant.

Testen er en simpel næsetest, som i øjeblikket også bruges af skoleelever, hvor den, der skal testes selv fører en vatpind 2-3 centimeter ind i hvert næsebord og drejer den fem gange rundt. Derefter assisterer personalet på Warpigs med at udføre selve analysen.

Gratis vente-bajer
Ifølge de nye regler skal man booke bord på forhånd mindst 30 minutter før ved indendørs reservationer, hvilket gør det endnu sværere for folk lige at svinge vejen forbi brygpubben for at tage en øl og lidt mad i garanteret varme omgivelser efter fyraften. Det skaber et hav af logistiske problemer, men Jacob Gram Alsing fra Mikkeller har løsningen:

– Vi foreslår, at man bestiller bord ved ankomst, får taget en test, og så giver vi en gratis vente-bajer udendørs.