Ny brygmester på Maltfabrikken - Danske Ølentusiaster

Ny brygmester på Maltfabrikken

14.12.2021 10:50

Din underviser er Maltfabrikkens brygmester Joel Prudhomme, som kommer fra Louisiana, USA, hvor han tidligere har brygget og undervist for Crying Eagle Brewing Company i Lake Charles.

Joels ølskole

Mød Joel – Han er i fuld gang med at sætte sit præg på en vigtig del af Maltfabrikken i Ebeltoft. Joel Prudhomme er nemlig den nye brygmester, som i samarbejde med Ebeltoft Gårdbryggeri vil sørge for at der er friskbrygget øl i tankene i Maltfabrikkens Bryggeri.

Joel, som tidligere har brygget for Crying Eagle Brewing Company i Lake Charles, Louisiana, brænder ikke bare for at brygge fantastisk øl, men også for at formidle alt hvad der er værd at vide om det. Så i det nye år får du ikke bare mulighed for at drikke godt øl i Brewpubben, men også for at deltage i forskellige arrangementer, hvor du kan blive klogere på alt fra råvarer og øltyper til sammensætning af øl og mad.

De første tre arrangementer, hvor emnet er øl og stilarter,  er allerede i kalenderen. De tre aftener, henholdsvis den 13., 20. og 27. januar, vil du få en introduktion til malt, humle, brygning og smagning. Du kommer hele vejen rundt i Maltfabrikkens lille bryggeri, for vi skal snuse til råvarer og smage forskellige øltyper. Til sidst bliver der serveret en let anretning.

Læs mere her.