Ny brygmester på Viborg Bryghus - Danske Ølentusiaster

Ny brygmester på Viborg Bryghus

20.10.2020 13:44

Viborgs direktør Kasper R. Nielsen og driftschef Hans Jørgen Poulsen (til højre) skåler med den nye brygmester Antoni Aagaard Madsen (i midten). PR-foto.

Thisted Bryghus’ brygmester Antoni Aagaard Madsen flytter til Viborg Bryghus

– Det er med stor stolthed i stemmen, at vi kan offentliggøre vores seneste ”signing”. Antoni Aagaard Madsen bliver fra 2021 Brygmester, en titel, der forpligter både hvad angår brygning af vores mange gode øl, opfindelse af nye spændende varianter og i forhold til arbejdet med at etablere et nyt bryggeri i byen, lyder det fra Viborg Bryghus på Facebook.

I seneste nummer af ØLentusiasteN – nr. 118 – kunne man læse, at brygmester Antoni Aagaard Madsen var ved at blive fortid på Thisted Bryghus, mens brygmester René Sørensen havde sagt op på Viborg Bryghus. Nu er den første del af brygmesterkabalen klar.

– Antoni har igennem årene haft god hånd i hanke med de af vores øl, vi har brygget på bryggeriet i Thisted Bryghus, ligesom han rent faktisk, i tidernes morgen, har brygget på vores eget anlæg i Viborg. Antoni ser frem til at blive en del af holdet og ikke mindst en del af vores kultur med mange aktive frivillige, lyder det videre fra Viborg Bryghus.