Ny dansk webshop med fokus på dåseøl - Danske Ølentusiaster

Ny dansk webshop med fokus på dåseøl

19.05.2020 14:00

I dag åbner ølimportøren One Pint en webshop, der er dedikeret til salg af Craft Beer på dåse.

Øldåsen.dk er en webshop med salg af Craft Beer på dåse. Bag virksomheden står ølimportøren One Pint og et dedikeret team, som har over 17 års erfaring inden for import og distribution af specialøl. Sammen har de sat sig for at gøre Craft Beer på dåse til mere end bare en dåseøl.
 
– Vi gør op med forestillingen om, at en god øl bør nydes på flaske. Tidligere blev dåsen ofte forbundet med lavpris og lav kvalitet. I dag er dåsen blevet det fortrukne materialevalg hos mange bryggerier, da den har mange kvaliteter, som faktisk er bedre for din øl, end hvis den kom på flaske, lyder det fra direktør Henrik Kirkegaard fra One Pint, der fortsætter:
 
– Friskhed og kvalitet er nøgleord på øldåsen.dk. På øldåsen.dk ønsker vi at tilbyde et bredt sortiment af craft beer på dåse fra de største bryggerier rundt i verdenen. Derfor finder du øl fra ind- og udland, som sikrer dig en unik smagsoplevelse. Oplev bryggerier som Rogue, Sierra Nevada, BrewDog, Lervig m.fl.
 
– Er du på jagt efter de gode tilbud, finder du også vores 2. sorteringsvarer, som f.eks. kan være øl med kort holdbarhed, dåser som har fået en transportskade – ofte en bulet dåse, fortæller Henrik Kirkegaard videre og slutter:

– Vi åbner idag tirsdag kl 12.00 med et mindre sortiment og vil udvide dette med andre øl, der lander hos os i de kommende uger.

Øldåsen.dk