Ny formidler med frivillige rødder - Danske Ølentusiaster

Ny formidler med frivillige rødder

24.01.2020 20:00

Danske Ølentusiaster har ansat en ny formidler til kommunikation og markedsføring

Danske Ølentusiaster har med udgangen af december 2019 ansat Helene Withington i stillingen som formidler.

Helene kommer fra en baggrund inden for frivillig-verdenen, hvor hun blandt andet har siddet som kommunikationskonsulent i forskellige frivilligcentre. Hun har derfor stor erfaring og forståelse for den passion, der driver det frivillige arbejde i en organisation som Danske Ølentusiaster. Hun har desuden været den frivillige fotograf på Ølfestivalen og har tidligere skrevet for ØLentusiasteN.

Helenes opgaver vil være mange og varierede, men hun vil primært stå for landsorganisationens hjemmesider og stå for markedsføringen af Ølfestivalen samt pressekontakt og synliggørelse.

Landsformand Klaus Rehkopff siger om ansættelsen, at ”vi er glade for at byde Helene velkommen i en forening, der har oplevet stor vækst igennem de senere år, og vi er sikre på, at Helene kan være med til at sikre, at udviklingen fortsætter.”

Helene vil fremover ofte være på kontoret i Køge, hvor hun kommer til at få et tæt samarbejde med DØE’s sekretær, Rie Sørensen.

Helene Withington kan kontaktes på telefon 22 89 34 00 torsdage mellem 12-18 og fredage mellem 9-12 og på mail hw@remove-this.ale.dk.