Nyt bryghus under opsejling i Korsør - Danske Ølentusiaster

Nyt bryghus under opsejling i Korsør

29.01.2019 14:32

Den sydvestsjællandske by med små 15.000 indbyggere skal have et nyt, lokalt bryghus, der kan skabe liv i byen. Det mener en lokal gruppe af initiativtagere, der vil skabe et kombineret mikrobryggeri og spisested på byens havn.

“Vi har arbejdet på bryghusprojektet gennem snart to år og har lagt rigtig mange timers arbejde i det. Ganske enkelt for at skabe mere liv i Korsør”, skriver Jens Møller, der er talsmand for det nye bryghus på sin side på Facebook.

Det nye bryghus skal have en bar, spisegrupper, loungeområde og scene til underholdning. Målet er, at huset skal danne ramme om koncerter, temaaftener, smagninger, konkurrencer og quiz night.

Korsør Bryghuset er stadig på projektstadiet. Planen er, at finansieringen skal ske via folkeaktier, som også Fanø Bryghus, Skagen Bryghus og Viborg Bryghus er grundlagt på.

Efter planen kommer Korsør Bryghus til at ligge i Kabeldepotet på Korsør Havn, hvor der er parkeringsmuligheder og udsigt til livet på havnen. Bagmændene bag projektet er brødrene Lars og Jens Møller, brygmester John Serritzlev, Henrik Klode og Christian Rudolph.

Gruppen bag det nye bryghus arbejder intensivt på projektet og kan indtil videre ikke fortælle, hvornår folkeaktierne bliver solgt, eller hvornår bryghuset er planlagt til at åbne.