Nyt nummer af ØLentusiasteN er på gaden - Danske Ølentusiaster

Nyt nummer af ØLentusiasteN er på gaden

04.12.2018 09:22

Læs blandt andet om Dr. Oetkers Craft Beer, European Beer Consumers Union (EBCU) og en vertikalsmagning af nyklassikeren Stille Nacht. Alt sammen i Danmarks eneste specialmagasin udelukkende om øl.

Tjek postkassen...

Det nyeste nummer af ØLentusiasteN er landet. Decemberudgaven af Danmarks eneste specialmagasin om øl har selvfølgelig fokus på julens øl. 

Hvordan smager for eksempel otte årgange af den belgiske juleøl og nyklassiker Stille Nacht (2009-2017), når de holdes op mod hinanden?  I magasinet testes desuden 48 juleøl, så du har lidt baggrundsviden, inden du går på jagt i din lokale ølbutik eller supermarked. I testen er der øl fra både Danmark og det store udland.

Læs desuden artiklerne “Kan mad og øl ændre et samfund?”, “Westvleteren er da en ok brown ale”, “Ølkundernes megafon – EBCU” og “Dr. Oetkers Craft Beer”. 

Juledagene er lige om hjørnet. På ale.dk kan du, som medlem, i en stille stund gå på opdagelse i samtlige numre af ØLentusiasteN. December-udgaven er også klar i en online-version. 

Er du ikke medlem? 

Fortvivl ikke. Næsten 100 numre er åbne og klar til at blive læst af alle, der har lyst til at vide mere om øllets verden. 

Læs ØLentusiasteN her

Husk at nyde magasinet sammen med din yndlingsjuleøl.