Nyt samarbejde med Meny - Danske Ølentusiaster

Nyt samarbejde med Meny

28.04.2021 18:32

Samarbejde mellem Meny og Danske Ølentusiaster skal give flere muligheder for at fortælle om foreningen og det gode øl.

Dagrofa og deres Meny-købmænd har netop startet en større satsning på bl.a. specialøl i deres butikker. Og det er derfor naturligt, at Danske Ølentusiaster bidrager til at få overbevidst den almindelige forbruger til i højere grad at kigge efter øl, når indkøbskurven fyldes.

Konkret består samarbejdet i at frivillige medlemmer af Danske Ølentusiaster stiller op i deres lokale Meny et par gange om året, uddeler smagsprøver og fortæller gæsterne om øllets glæder og muligheder, samt naturligvis om vores forening. Endvidere vil vi forsøge, at få frivillige ud i Meny forretningerne på Øllets Dag, samt lejlighedsvis dukke op i Meny’s tilbudsavis med bemærkninger til det øl, der sælges.

For Morten Skov Nielsen, Kategorichef ved Dagrofa, var det en selvfølge at række ud til Danske Ølentusiaster i forbindelse med deres store satsning på Specialøl. ”Vi ser samarbejdet som en naturlig udvikling på vejen mod at få uddannet både Meny’s medarbejdere og forbrugere til at kaste sig ud i øllets forunderlige verden”, siger han. ”Og måske kan det lokale samarbejde både føre flere kunder til os og flere medlemmer til jer”? I Danske Ølentusiaster er vi enige i den vurdering, og håber vi kan bidrage til yderligere fokus på det gode øl.

Samarbejdet er todelt, da Landsbestyrelsen kun kan appellere til lokalafdelingernes indsats. Men vi håber naturligvis, at lokalafdelingerne kan se fordelene i dette samarbejde, og at det ville kunne afspejles i medlemstilslutningen. Det er vigtigt, at kampen for at oplyse forbrugerne ikke kun er på Øllets dag, men også kan foregå i dagligdagen på den lokale indkøbstur, og her er der nu sat en ramme op for at det nemmere kan gøres ude lokalt.

Foreningens tillidsvalgte kan læse mere om samarbejdet efter login på ale.dk