ØLentusiasteN 125 - Danske Ølentusiaster

ØLentusiasteN 125

08.12.2021 13:32

Den flyvende sofa med Jan Lisborg og Peter Sonne fra bryggeriet Flying Couch. Foto: Ole Svenningsen.

Så er ØLentusiasteN nr. 125 på vej ud til alle medlemmer med masser af spændende nyheder.

Læs bl.a. Egholm Bryghus, kollaboration mellem Pilsner Urquell og Svaneke Bryghus, surdejsrugbrød med porter og trøfler med Guinness i Charlottes Køkken.

Og så har det en endelig været Ølfestival. Der er ikke mindre end 12 sider om ølfestivalen i Lokomotivværkstedet. Faktisk kan man godt kalde ØLentusiasteN 125 for et festivalblad, for der er også reportager fra Kolding Ølmesse, Nordic Brew Festival, Beers Behind Bars, Øl og hygge på Aarhus Bryghus og Jul i Lillerød.

I Håndbryg-afsnittet er overskrifterne ”Carlsberg er begyndt at svede – Gøg og Gokke på Eventyr – afsnit 5”, ”Bedste håndbryg på Fyn – Det 7. fynske mesterskab i håndbryg afviklet” og ”Maltkings fra Køge er Årets Håndbrygger – DM i Håndbryg”.

Blandt de mange notitser kan man bl.a. læse om Fullfridge.dk i Det Gamle Hundebad, Øl2go flytter til byen, Hæder til Esbjerg Bryghus, Bo L Jensen udnævnt til Ridder af 1. grad, Sidste ølbanko på Amager og Tour de Bière 2022

Men ellers er der også datoer på Ølsmagning i Frederikssund – fØLs, Kolding øl-messe, Håndbryggermesse i Voldby, MBCC 2022 og Ølfestival i Lokomotivværkstedet, som alle afholdes i det næste halvår.

Kan du ikke vente på at modtage ØLentusiasteN 125 i din postkasse, så kan du læse den her.