Ølentusiaster laver lokal ØLjulekalender - Danske Ølentusiaster

Ølentusiaster laver lokal ØLjulekalender

26.11.2020 19:41

Lokalformanden i lokalafdeling Kolding er gået sammen med andre ølentusiaster og en lokal TV-station om at lave en ØLjulekalender, der kan streames fra 1. december

Den lokale TV station Canal 6000 har i samarbejde med Finn Slemming fra Øllets Venner, en Facebook-gruppe for ølelskere og ”ØLmanden” Claus Mortensen – lokalformand for Danske Ølentusiaster i Kolding og Vejen kommuner. Sammen har de indspillet 24 afsnit til en ØLjulekalender, der sendes på Canal6000 fra den 1. december 2020.

I det julepyntede studie bliver der hver dag åbnet, drukket og anmeldt en julebryg. I mange af afsnittene vil der også dukke en gæst op. Det kan være en politiker, restauratør eller brygger fra lokalområdet. Finn og Claus er blevet opsøgt af flere gæster, der har banket på døren til studiet, og har ønsket at deltage i julehyggen med at drikke julebryg og få en sludder.

De to jule(bag)mænd, FInn og Claus, er glade for at dele julebrygget med gæster: ”Vi er helt overvældede over den interesse og banken på døren af folk i byen, som ville ind og drikke julebryg med os. Men vi lukkede de fleste ind, og mange af dem havde også selv julebryg med, som vi delte, så det hjalp jo gevaldig på det” I flere af afsnittene havde de også besøg af landsformanden for Danske Ølentusiaster Klaus Rehkopff, der kom helt fra Odense for at nyde julebryg.

Det bliver spændende at høre, hvad de kan fortælle om øllet, og hvad deres gæster har på hjertet, når de har fået sig en lille tår over tørsten.

Følg med i ØLjulekalenderen der kommer til at hedde ”Glædelig ØL” fra d. 1. december på Canal 6000 – ligesom den også kan ses på hjemmesiden Canal6000.dk, Youtube.dk og på flere Facebookgrupper såsom Øllets Venner, Oelmandentv og Danske Ølentusiaster – Kolding.

Så glæd dig til lidt ekstra juleunderholdning i december med Koldings egen ØLjulekalender og spændende julebryg, hvoraf de fleste efterfølgende kan købes i byens butikker. Måske kan man også vinde øl i enkelte afsnit.