Populær virtuel ølsmagning vender tilbage - Danske Ølentusiaster

Populær virtuel ølsmagning vender tilbage

13.08.2020 10:38

COVID-19 har gjort de Virtuelle ølsmagninger populære.

Efter to succesfulde virtuelle ølsmagninger i foråret inviterer Royal Unibrew’s specialølbryggeri, Theodor Schiøtz Brewing Co. og den dertilhørende brewpub, Anarkist Beer & Food Lab, nu til en tredje udgave af Danmarks største virtuelle ølsmagning.

I foråret, mens Danmark var lukket ned, og alle blev opfordret til at blive hjemme, lykkedes det ad to omgange at samle tæt på 5000 danskere til Danmarks største virtuelle ølsmagning. Danmarks største virtuelle ølsmagning 1 og 2 fandt nemlig sted på Facebook, så folk kunne være med hjemme fra stuen.

Selvom restriktionerne er lempet, og det i dag igen er muligt at samles om øl på den lokale bar, er efterspørgslen efter at mødes virtuelt ikke blevet mindre hos danskerne og mikrobryggerierne, lyder det fra initiativtagerne. Derfor bliver Danmarks største virtuelle ølsmagning nu gentaget for tredje gang lørdag den 12. september med en række nye bryggerier.

"Vi er, for at sige det mildt, overvældede over interessen i de virtuelle ølsmagninger – både fra danskerne og fra bryggernes side. Corona-krisen og de virtuelle ølsmagninger har givet os en ny måde at samles på i branchen – og jeg tror, mange danskere er blevet draget af den fællesskabsfølelse, der ligger i det. Det vil vi gerne holde fast i, selvom Danmark åbner op. Både fordi vi oplever en stor efterspørgsel, og fordi det er med til at sikre, at et mangfoldigt udvalg af godt øl kommer ud til danskerne," siger Jesper Larsen, der er Nordic Marketing Manager for Craft Beer hos Royal Unibrew.

Bryggerier over hele landet står klar til at vise lokal bryg frem

Konceptet for ølsmagningen er det samme som i foråret: En kasse med øl fra 12 forskellige bryggerier kan bestilles til hoveddøren frem til og med midt august og nydes hjemme i stuen – samtidig med at man kan se, høre og stille spørgsmål om øllene via livestreaming på Facebook til nogle af Danmarks dygtigste brygmestre og øleksperter.

Arrangementet forventes at tage ca. 5 timer startende fra kl. 17:00, så der er lagt op til en hyggelig aften i muntert selskab.

Fakta

·        Danmarks største virtuelle ølsmagning 3 finder sted 12. september kl. 17.00 og er åben for alle.

·        Man kan købe en samlet smagekasse med alle 12 øl, der er med i smagningen, på craftmakerscollective.com.

·        Prisen er kr. 399 + fragt for en kasse, der er pakket sådan, at der er nok til at dele med en anden. Kassen kan blive leveret lige til kundens dør.

·        Ølkasserne kan bestilles frem til 31. august.

·        Ølsmagningen livestreames via facebook.com/anarkistodense.

Læs mere om Danmarks Største Virtuelle Ølsmagning på https://craftmakerscollective.com/vare/danmarks-stoerste-virtuelle-oelsmagning-3/