Rødovre indstiller Bryggeriet Skands - Danske Ølentusiaster

Rødovre indstiller Bryggeriet Skands

30.10.2018 08:27

Årets danske bryggeri 2018 skal findes. Danske Ølentusiasters lokalafdelinger indstiller hver ét bryggeri til prisen, der uddeles i december.

Bryggeriet Skands er lokalafdeling Rødovres kandidat til prisen som Årets danske Bryggeri 2018. Bryggeriet blev etableret i 2003 med en vision om, at det gamle bryggerhåndværk skulle igen i højsædet. Skands har blandt andet udviklet "Egtvedpigens Bryg”, der er en nordisk øl lavet ud fra analyser af indholdet i den birkespand, som blev fundet i graven sammen med Egtvedpigen.

Lokalafdeling Rødovres begrundelse for, at Bryggeriet Skands skal være Årets danske Bryggeri 2018:

Bryggeriet Skands er et lokalt bryggeri, der har en kontinuerlig høj kvalitet. Det har, efter at bryggeriet har skiftet ejerkreds, fortsat produktudvikling med historiske øl.

Proceduren til at finde Årets danske Bryggeri 2018 er ændret i forhold til tidligere år. I år er kun bryggerier, der er indstillet af en lokalafdeling, med i opløbet til prisen.

I november stemmer Danske Ølentusiasters cirka 9.000 medlemmer på ét af de indstillede bryggerier. Prisen overrækkes på det vindende bryggeri i december.

Læs mere om Årets danske Bryggeri her