Skal du være salgsansvarlig i Danske Ølentusiaster? - Danske Ølentusiaster

Skal du være salgsansvarlig i Danske Ølentusiaster?

01.09.2020 23:24

Danske Ølentusiaster leder efter en salgsansvarlig til vores webshop. Lyder det som noget for dig, så læs mere her.

Hvis du brænder for salg, er interesseret i øllets verden og det, der omkredser den, så er du lige den person, vi leder efter til stillingen som salgsansvarlig med særligt fokus på vores webshop og annoncering.
I Danske Ølentusiaster har vi en assorteret webshop, som henvender sig både til vores medlemmer og andre, der har lyst til eje diverse ølrelaterede varer, såsom glas, festivalplakater, T-shirts, ølbøger og meget andet. Webshoppen udvikler sig løbende, og du vil være med til at beslutte, hvad Danske Ølentusiaster kan og skal tilbyde i webshoppen fremover.

Vi har derfor brug for din kreativitet såvel som din koordinering i det daglige arbejde med salgsprocessen fra lagerhåndtering og annoncering til udsendelse af varer. Lageret befinder pt. sig på vores kontor i Køge, og der er mulighed for, at arbejdet med shoppen kan foregå her, hvor flere af dine kollegaer også har deres daglige gang.
Vi har allerede en annonceansvarlig, der står for at tegne annoncer til vores medlemsblad ØLentusiasteN. Han vil også fremover tegne annoncer til vores digitale medier, men det vil være dig, der sørger for at offentliggøre dem. Du skal således have tæft for brug af de digitale muligheder, herunder hjemmeside redigering, lidt grafisk opsætning mv.

Vi forestiller os, at Danske Ølentusiaster kan udvide vores nuværende salg betragteligt – og at vi blot mangler dig for at realisere dette. Du har stor indflydelse på, hvordan jobbet skal udvikle sig.

Vi forestiller os også, at jobbet er provisionslønnet, og at vi udarbejder en aftale med dig om, hvordan det skal foregå (også i forhold til samarbejdet med den annonceansvarlige). Arbejdstiden vil som følge heraf være, som du selv ønsker, men at du som minimum tilstræber at være på kontoret i Køge torsdage fra 12-18.

Siden 1998 har Danske Ølentusiaster været med til at skabe grundlaget for øllets succes i Danmark, hvor udvalget og kvaliteten er af højeste internationale standard. Foreningen arbejder for et bredt og alsidigt ølmarked og dansk ølkultur. Og vi glæder os til snarest muligt at få en med på holdet, der deler vores passion.

Kunne du tænke dig at høre mere om jobbet og mulighederne?

Så kontakt landsformand Klaus Rehkopff på tlf.: 40 62 76 66.

Ansøgning sender du til: job@ale.dk  Ansøgningsfrist: 1. oktober 2020