Skanderborg indstiller Klosterbryggeriet - Danske Ølentusiaster

Skanderborg indstiller Klosterbryggeriet

02.10.2019 10:35

Årets danske bryggeri 2019 skal findes. Danske Ølentusiasters lokalafdelinger indstiller hver ét bryggeri til prisen, der uddeles i december

Klosterbryggeriet er lokalafdeling Skanderborgs kandidat til prisen Årets danske Bryggeri 2019. Bag Klosterbryggeriet står Palm-familien og brygger Poul Erik Palm. Målet med bryggeriet er at udvikle nye og friske øltyper, der smager af grundelementerne i øl; malt og humle. Derudover importerer Klosterbryggeriet en lang række velkendte mærker. Blandt andre tyske Ayinger, belgiske Boon og østrigske Bevog

Lokalafdeling Skanderborgs indstilling lyder:

Klosterbryggeriet sender hvert år nyt øl på markedet. Det har lavet endnu en glutenfri øl, laver velsmagende øl og går ikke på kompromis. 

For hver øl bryggeriet sælger, doneres et beløb til Skanderborg Museum og Øm Kloster lidt udenfor Skanderborg.

Årets danske Bryggeri 2019 findes ved afstemning blandt Danske Ølentusiasters medlemmer. I november stemmer medlemmerne på ét af de indstillede bryggerier. Prisen overrækkes på det vindende bryggeri i december. 

Det er kun bryggerier, der er indstillet af en af Danske Ølentusiasters 51 lokalafdelinger, der er i opløbet til prisen.