Skanderborg indstiller Stormgaarden Håndbryg - Danske Ølentusiaster

Skanderborg indstiller Stormgaarden Håndbryg

20.10.2020 11:09

Danske Ølentusiaster skal kåre Årets Danske Bryggeri 2020, og lokalafdeling Skanderborg har indstillet Stormgaarden Håndbryg.

Stormgaarden Håndbryg er lokalafdeling Skanderborgs kandidat til prisen Årets Danske Bryggeri 2020. Bryggeriet er et lille nano gårdbryggeri beliggende i Halling – en landsby ca. 8 km fra Odder. De åbnede bryggeriet i oktober 2014, og ud over bryggeriet har de en butik og et serveringslokale.

Bryggeriet er et 100 liters brygværk, som er købt hos Chrisko Staal, og der brygges ca. 2-3 gange om måneden – sjældent det samme. Øllene forhandles kun i ½ liters patentflasker og som udgangspunkt kun på adressen, der er dog få andre i lokalområdet, der har et lille udvalg stående.

Lokalafdeling Skanderborgs indstilling lyder:
Spændende og anderledes øl. Bruger ting fra naturen. Afholder arrangementer med musik, smagninger og Øllets dag. Butik med hjemmelavet marmelade, saft, mjød, snaps, bagværk og efterårs/julemarked.

Årets danske Bryggeri 2020 findes ved afstemning blandt Danske Ølentusiasters medlemmer i november. Hvert medlem må stemme én gang. Prisen overrækkes på det vindende bryggeri i december. Det er kun bryggerier, der er indstillet af en af Danske Ølentusiasters 50 lokalafdelinger, der er i opløbet til prisen.

Læs mere om Årets danske Bryggeri her.

Mangler I at indstille jeres kandidat til Årets Danske Bryggeri 2020? Så udfyld formularen på siden (for tillidsfolk).