Skandinaviens første Brooklyn-bar åbner - Danske Ølentusiaster

Skandinaviens første Brooklyn-bar åbner

12.04.2019 13:17

Carlsberg har siden 2003 haft ansvaret for Brooklyn Brewery i Danmark.

Boltens Food Court i Boltens Gård på Gothersgade i København åbner i morgen. Madmarkedet byder på 1.000 siddepladser, 19 stadeholdere og fem udskænkningssteder.

- Igennem længere tid har det været et stort ønske for Brooklyn at åbne en bar i Skandinavien, og nok især København. Tusindvis af danskere besøger årligt bryggeriet i Brooklyn i New York, og med åbningen af denne Brooklyn-bar giver vi dem nu også mulighed for at få en smag af Brooklyn og endda et udvidet Brooklyn-sortiment i vores egen storby, siger Charlotte Damgaard, marketingchef for Brooklyn Brewery i Danmark, til FødevareWatch (låst artikel).

Carlsberg har siden 2003 haft ansvaret for Brooklyn-brandet i Skandinavien. Boltens Food Court bliver dermed det første sted i Skandinavien, hvor man kan besøge en dedikeret Brooklyn-bar. I alt 20 forskellige øl-varianter vil være tilgængelige i Boltens Food Court. 

Nik Kongsø og Jakob Nygaard, som begge har erfaring fra Copenhagen Street Food på Papirøen, står bag det nye madmarked i København.

Copenhagen Street Food lukkede i slutningen af 2017, da lejeperioden udløb. Kontrakten i Boltens Gård gjort permanent.