Smag dessertøl og chokolade - Danske Ølentusiaster

Smag dessertøl og chokolade

06.09.2018 09:39

Årets Øl & Mad Pris uddeles på Food Festival 2018 i morgen, fredag den 7. september. Kom og smag kombinationen af Sort Dessertøl fra Holbæk Bryghus og chokolade fra Konnerup & Co.

Kan man kombinere øllets verden og de søde, gastronomiske køkken? Selvfølgelig kan man det.

I morgen, fredag den 7. september, kan du smage Sort Dessertøl fra Holbæk Bryghus og chokolade fra Konnerup & Co., når Øl & Mad Prisen 2018 uddeles.

Sort Dessertøl fra Holbæk Bryghus er en øl, der er lavet på bryghusets schwarzbier, udsat for en unik dessertølsteknik og afsluttet med en lagring og modning i tre måneder. Øllet er blødt, lækkert og anderledes. Den minder lidt om en god portvin og skal drikkes ved stuetemperatur. “Mandel & Bergamot” er en økologisk, mørk chokolade med mandler og bergamot, noter af citrus.

Overrækkelsen sker klokken 14.15 på Food Festival 2018 på Tangkrogen i Aarhus. Her vil landsformand Hans Peter Jepsen overrække prisen til årets vinder, mens formand for Øl & Mad-udvalget hos Danske Ølentusiaster, Christian Andersen, interviewer vinderen om øllets fortræffeligheder i og til maden.

Øl & Mad Prisen er indstiftet af Danske Ølentusiaster, der ønsker at stimulere interessen for udforske de rige muligheder for smag og aroma, som øl og mad rummer i fællesskab. Prisen uddeles i samarbejde Food Festival, Danmarks største fødevarefestival, der hvert år afholdes i september i Aarhus.

Juryen består af Hans Peter Jepsen, landsformand for Danske Ølentusiaster,  Christian Andersen, formanden for Øl & Mad-udvalget, Pelle Øby Andersen, direktør for FOOD (Food Organization of Denmark) og Keith Lemmon, festivaldirektør for HAVEN Festival, der modtog prisen i 2017.

Overrækkelsen af Øl & Mad Prisen 2018
Food Festival 2018, Tangkrogen i Aarhus
Fredag den 7. september kl. 14.15