Smagen af Syd- & Sønderjylland - Danske Ølentusiaster

Smagen af Syd- & Sønderjylland

04.03.2021 11:40

Brygmester Hans Lautrup Nørgaard vil åbne butikken – En Smags Sag – en forretning med lokale specialiteter – blandt andet øl i Løgumkloster.

Endnu et bryggeri åbner egen butik, denne gang i det sydvestlige af Jylland, nærmere bestemt Løgumkloster.

Vestslesvigsk Bryghus har siden 2014 brygget spontangæret øl og cider. Men der findes mange andre lækre smagsoplevelser i området – og brygmester Hans Lautrup Nørgaard drømmer om at præsentere dem samlet.

Derfor crowdfunder Hans Lautrup Nørgaard til en ny specialbutik i Løgumkloster. Der vil være et godt sortiment af lokale og regionale øl – ikke kun fra Vestslesvigsk Bryghus. Der vil være safter, geleer, marmelader, honning, chokolade, gin, rom… og helt sikkert flere andre specialiteter.

Allerede nu er der skaffet aftaler med følgende leverandører ud over Vestslesvigsk Bryghus:

• Hyldals Bryghus
• Ølværket
• Aarø Bryg
• Marskdestilleriet
• Fylla Chocolate
• Kroghs Grønt


Butikken – En Smags Sag – vil blive omdrejningspunkt for flere oplevelser. Smagninger af de forskellige produkter og præsentationer af nye produkter vil blive tilbagevendende begivenheder. Der vil også blive mulighed for at handle online. Planen er, at butikken åbner i maj-juni.

Hans Lautrup Nørgaard er opvokset i Løgumkloster og har altid syntes, at byen havde et magisk skær over sig. Han vil bidrage til dette ved at skabe gode smagsoplevelser i byen, der er kendt under navnet Kloster og aktuelt har 3.556 indbyggere.

Crowdfundingen kører frem til og med lørdag den 1. maj.
Læs mere her: