Sønderborg indstiller Fanø Bryghus

09.10.2019 12:16

Årets danske Bryggeri 2019 skal findes. Danske Ølentusiasters lokalafdelinger indstiller hver ét bryggeri til prisen, der uddeles i december

Fanø Bryghus er lokalafdeling Sønderborgs kandidat til prisen Årets danske Bryggeri 2019. Bryggeriet har de seneste år været gennem en transformation, og i sommermånederne åbnede bryghusets nye taproom i forbindelse med bryggeriet i Nordby. Bryghuset deltog desuden på Ølfestival 2019, hvor deres Red Wedding, en imperial stout lagret på rødvinsfade, af publikum blev den bedst ratede øl på hele festivalen. 

Lokalafdeling Sønderborgs indstilling lyder:

Fanø Bryghus har været igennem mangt og meget i sin tid. De seneste år har bryggeriet udvidet; både selve bryggeriet og ikke mindst på ølsiden. Man har fastholdt sine klassikere, men har også udviklet nye og spændende varianter.

Fanø Bryghus er beviset på, at til trods for mange vanskeligheder, så kan det lade sig gøre at brygge godt øl og sætte sit navn fast som et solidt brand. 

Årets danske Bryggeri 2019 findes ved afstemning blandt Danske Ølentusiasters medlemmer. I november stemmer medlemmerne på ét af de indstillede bryggerier. Prisen overrækkes på det vindende bryggeri i december. 

Det er kun bryggerier, der er indstillet af en af Danske Ølentusiasters 51 lokalafdelinger, der er i opløbet til prisen.

Meld dig ind

Som medlem af Danske Ølentusiaster støtter du arbejdet for at bevare et rigt og varieret øludbud i Danmark. 

Læs mere her