Spybrew’s nysgerrighed og virkelyst nomineres - Danske Ølentusiaster

Spybrew’s nysgerrighed og virkelyst nomineres

05.11.2021 14:18

Det hemmelige bryggeri i Hvidovre er nomineret til Årets Danske Bryggeri af Lokalafdeling Amager.

Spybrew blev etableret af Jens Lynge Larsen i 2014 hjemme i kælderen i Hvidovre, men i 2020 opgraderede Jens bryggeriet og flyttede til Arnold Nielsens Boulevard 71, stadigvæk i Hvidovre.

Lokalafdeling Amagers indstilling lyder:
”Jens Lynge har igennem årene været en trofast gæst og udstiller på Øllets Dag på Amager, og hans gode øl og gode humør er ikke passeret ubemærket hen.

Spybrew arbejder nysgerrigt i mange stilarter, og sætter deres aftryk i alt fra Session IPA til Barley Wines. Den nysgerrighed og virkelyst vil vi gerne påskønne og hjælpe på vej.

I vores indstilling, er det især de mange spændende øl og det gode naboskab vi har lagt vægt på, men også de mange interessant samarbejdsbryg fra nær og fjern, samt det stærke lokale engagement er noget der taler til os.

Med lidt kreativ brug af landkortet, synes vi at det kan konstateres at Spybrew med deres nye adresse er rykket en anelse tættere på lokalforening Amagers område. Og det kan vist aldrig være en dårlig ting.

Således indstilles Spybrew, og ønskes samtidig et stort tillykke med de nye og større lokaler”.

Lokalafdeling Amager har ikke egentlig favoritøl fra Spybrew, men siger, at ”Jens har lavet rigtigt mange gode øl. og de er glimrende på hver deres måde, så derfor vil vi ikke sætte finger på en bestemt”.

Årets danske Bryggeri 2021 findes ved afstemning blandt Danske Ølentusiasters medlemmer i november. Hvert medlem må stemme én gang. Prisen overrækkes på det vindende bryggeri i december. Det er kun bryggerier, der er indstillet af en af Danske Ølentusiasters 50 lokalafdelinger, der er i opløbet til prisen.

Læs mere om Årets danske Bryggeri her.