Syndikatets brygger går all-in - Danske Ølentusiaster

Syndikatets brygger går all-in

05.09.2018 11:56

Jonas Jacobsen er nu fuldtidsbrygger og hovedindehaver af bryggeriet Syndikatet.

Jonas Jacobsen tager fuld kontrol over Auning-bryggeriet Syndikatet. Tre øl-nyheder er på vej. Blandt andre en mørk juleøl med tyttebær.

Jonas Jacobsen har forladt sit job gennem mere end 20 år i den grafiske branche og er gået all-in som den første fuldtidsansatte i bryggeriet Syndikatet. Han kan nu kalde sig indehaver og brygmester.

- Det var selvfølgelig med lidt sommerfugle i maven, at jeg tog springet fra fritids- til fuldtidsbrygger. Men det er samtidig også en drøm, der nu er blevet til virkelighed, og jeg glæder mig til at kunne fokusere 100 procent på at udvikle Syndikatet yderligere. For jeg har masser af idéer til nye øl og tiltag, fortæller Jonas Jacobsen.

Han har købt de andre medindehavere af Syndikatet ud, så han nu kan kalde sig hovedindehaver med fuld kontrol over virksomheden og de beslutninger, der tages. Jonas Jacobsen drømmer blandt andet om, at eksportere Syndikatets øl til udlandet.

I løbet af 2018 har Syndikatet tre øl-nyheder på programmet; en Brown Ale, en Amber Ale og en stærk, mørk juleøl med tyttebær.

Bryggeriet Syndikatet blev stiftet i 2011 og har i dag flere end 20 øl i sortimentet. Missionen er at lave kvalitetsøl, der udfordrer de anerkendte stilarter på en måde, hvor både ølentusiasten og den almindelige øl-elsker kan være med. Øl fra Syndikatet er kendt for øl-navne som ”Direktøren”, ”Elskerinden”, ”Agenten” og ”Hippien”. Syndikatet har base i Auning på Djursland.