Tag til finalistsmagning i din lokalafdeling - Danske Ølentusiaster

Tag til finalistsmagning i din lokalafdeling

12.02.2019 13:06

De otte finalistøl blev fundet på to blindsmagninger i henholdsvis Aarhus og Odense i januar. Nu er det medlemmerne, der bestemmer, hvilken øl der skal løbe med prisen. Vinderen offentliggøres på Danske Ølentusiasters generalforsamling lørdag den 23. marts i Odense.

Årets danske Ølnyhed 2018 skal findes. De første lokalafdelinger har holdt finalistsmagninger, hvor medlemmer har smagt på de otte finalistøl. Du har dig stadig mulighed for at deltage i en smagning og lægge din stemme på den øl, du mener, der fortjener prisen Årets danske Ølnyhed 2018.

Ved finalistsmagningerne får du mulighed for at smage de otte øl, der blev udvalgt af to smagepaneler i henholdsvis Aarhus og Odense i begyndelsen af januar. De otte øl kommer fra seks forskellige bryggerier; Amager Bryghus, Bang & Harbo - Håndbryg, CooLAB & mother, Det Lille Bryggeri, Flying Couch Brewing og Small Batch Brewery.

Det er alle øl, der ikke normalt er tilgængelige i store dele af landet. I hvert fald ikke på samme tid. Det er kun muligt at stemme på Årets danske Ølnyhed 2018 ved finalistsmagningen i en lokalafdeling.

Husk, at du, via dit medlemskab, har mulighed for at deltage i smagninger ved andre lokalafdelinger, end den du normalt hører til.