Thisted Bryghus udvider - Danske Ølentusiaster

Thisted Bryghus udvider

24.11.2018 15:03

Renderinger af, hvordan Thisted Bryghus' nye bygning kommer til at se ud. Planerne er i offentlig høring.

Bryghuset planlægger en ny 500 kvadratmeter bygning, der blandt andet kommer til at huse et nyt brygværk, maltlager og på sigt også hele procesområdet.

- Det handler om at fremtidssikre bryghuset og så handler det om at sikre en ensartet kvalitet på vores produkter også i fremtiden, siger Aage Svenningsen, bryggeridirektør hos Thisted Bryghus. 

Den nye bygning kommer til at ligge i forbindelse med de eksisterende bygninger på Bryggerivej i centrum af Thisted. Hele projektet er i offentlig høring, hvorefter kommunalbestyrelsen i Thisted skal endelig godkende lokalplanen.

- Det nuværende brygværk er over 60 år gammelt, og har gennem årene brygget noget fantastisk øl. Men det har udtjent sin værnepligt, og nu er tiden inde til at skifte det ud. Derfor har vi besluttet at udvide med en ny bygning, siger Aage Svenningsen.

Han forventer, at investeringen på godt 30 millioner kroner vil stå klar ved årsskiftet 2019/2020. Thisted Bryghus har 25 ansatte og omsatte sidste i 2017 for 56 millioner kroner.