Torben og Torben er æresmedlemmer - Danske Ølentusiaster

Torben og Torben er æresmedlemmer

25.05.2019 14:00

Torben Mathews og Torbens Steenberg (th) er nye æresmedlemmer af Danske Ølentusiaster. De er dermed de to seneste af kun fem æresmedlemmer hos Danske Ølentusiaster. Her er de sammen med Peter Klemmesen (tv), tidligere brygmester Thisted Bryghus, og Carsten Berthelsen, ølforfatter og kendt fra Natholdets (øl)julekalender

Torben Mathews og Torben Steenberg blev på Ølfestival 2019 æresmedlemmer af Danske Ølentusiaster. Torben Mathews og Torben Steenberg er nummer fire og fem æresmedlem hos Danske Ølentusiaster.

Torben Mathews er indehaver af Den Engelske Pub - You'll Never Walk Alone - i Kolding og har gennem flere end 20 år arbejdet i den gode øls sag. Han rejser verden rundt og importerer specielle øl til pubben. Derudover er det blevet til en række kogebøger om øl og mad. 

Torben Steenberg er tidligere landsnæstformand i foreningen og europæiske repræsentant og næstformand i European Beer Consumers Union (EBCU). Han har også været Danske Ølentusiasters repræsentant i Forbrugerrådet.

I 2001 blev politiker Ritt Bjerregaard udnævnt som Danske Ølentusiasters første æresmedlem. I 2010 blev tidligere brygmester på Thisted Bryghus, Peter Klemmesen, hædret, mens ølforfatter Carsten Berthelsen i 2013 blev det tredje æresmedlem.