Tre indstillinger af Det Lille Bryggeri - Danske Ølentusiaster

Tre indstillinger af Det Lille Bryggeri

04.10.2018 13:34

Årets danske bryggeri 2018 skal findes. Danske Ølentusiasters lokalafdelinger indstiller hver ét bryggeri til prisen, der uddeles i december.

Det Lille Bryggeri og brygmester René Hansen er lokalafdelingerne Frederikssund, Ringsted og Roskildes kandidat til prisen som Årets danske Bryggeri 2018.

Lokalafdeling Frederikssunds begrundelse for, at Det Lille Bryggeri skal være Årets danske Bryggeri 2018:

Det Lille Bryggeri, som drives af René Hansen, ser vi som et af de mest innovative bryggerier i Danmark. Det Lille Bryggeri har et et bredt sortiment af øltyper, der kan favne rigtig mange ølelskere. På Bryggeriet eksperimenteres der med nye råvarer, som udfordrer vores sanser og smagsløg. Det Lille Bryggeri er også at finde på Ølfestival, hvor der med et imponerende udvalg af øl kræses for festivalens gæster.

Kort sagt;, Det Lille Bryggeri med deres gårdbutik “Den Lille Gaardbutik” i Bringstrup ved Ringsted er altid et besøg værd.

Lokalafdeling Frederikssund indstiller hermed, efter afstemning på årsmødet, Det Lille Bryggeri som Årets danske Bryggeri 2018.

Lokalafdeling Ringsteds indstilling lyder: 

Vi indstiller Det Lille Bryggeri, da det igen i år har været innovativt, udviklende, prøvende og ikke bange for at sende nye øl, som samtidig er af høj kvalitet, på gaden. René bruger kun de bedste råvarer og laver bare fantastisk øl.

Lokalafdeling Roskildes indstilling lyder: 

Det Lille Bryggeri udviklere stadig mange særpræget øl med mange forskellige råvarer. Der er noget for hver en smag. Bryggeriets produkter er præget af stor fantasi og en gennemført kvalitet. 

René Hansen evner også at lave produkter, hvor balancen mellem maltsødme og humlebitterhed går hånd i hånd, og bryggeriet tilbyder desuden produktion af mindre serier af øl til private og foreninger – gerne efter egne opskrifter og med egne etiketter.

Proceduren til at finde Årets danske Bryggeri 2018 er ændret i forhold til tidligere år. I år er kun bryggerier, der er indstillet af en lokalafdeling, med i opløbet til prisen.

I november stemmer Danske Ølentusiasters cirka 9.000 medlemmer på ét af de indstillede bryggerier. Prisen overrækkes på det vindende bryggeri i december.

Læs mere om Årets danske Bryggeri her