Vejle indstiller Alefarm Brewing - Danske Ølentusiaster

Vejle indstiller Alefarm Brewing

04.11.2020 14:08

Alefarm Brewing er indstillet af lokalafdeling Vejle til prisen Årets Danske Bryggeri 2020.

Årets danske Bryggeri 2020 skal findes. Danske Ølentusiasters lokalafdelinger indstiller hver ét bryggeri til prisen, der uddeles i december, og lokalafdeling Vejle har indstillet Alefarm Brewing.

Alefarm Brewing er et familiedrevet dansk bryggeri, som producerer unikke øl af høj kvalitet til forbrugere og distributører på verdensplan. Selskabet blev etableret i 2015 og har sin produktion i Greve, syd for København. Selskabets målsætning er at være autentisk, personligt og relevant i mødet med sine kunder – mottoet er Kvalitet bygger på kærlighed.

Selskabet har fokus på moderne fortolkninger af populære stilarter inden for øl, herunder blandt andet IPA og DIPA, samt smagfulde og indbydende sæsonøl, som ofte er brygget med brug af lokale ingredienser. Selskabets mission er at skabe gode og vedvarende oplevelser med øl.

Bryggeriet har i perioder eksporteret op til 100% af sin produktion til lande i Europa og Asien og er således blandt de mest eksporterende bryggerier på det danske marked målt på årlig eksporteret volumen i liter. Bryggeriet bliver noteret på den københavnske minibørs, First North, i november 2020.

Lokalafdeling Vejles indstilling lyder:
”Alefarm indstilles for deres vedholdende høje kvalitet af øl – specielt inden for stilarterne pale ale, IPA og farmhouse ales.

Deres legen med forskellige humler, og deres gode maltfylde, gør deres øl interessante – hver gang.”


Årets danske Bryggeri 2020 findes ved afstemning blandt Danske Ølentusiasters medlemmer i november. Hvert medlem må stemme én gang. Prisen overrækkes på det vindende bryggeri i december. Det er kun bryggerier, der er indstillet af en af Danske Ølentusiasters 50 lokalafdelinger, der er i opløbet til prisen.

Læs mere om Årets danske Bryggeri her.