Verdens første Øl-iglo - Danske Ølentusiaster

Verdens første Øl-iglo

20.12.2019 09:30

Greene King's har næsten 3.000 pubber, og vil ikke afviste at flere Øl-iglooer kan komme på tale.

Måske Øl-iglooen kunne være den ideelle overnatnings mulighed, for folk der ikke har lyst til at tage en taxa hjem!.

Den første frosne Øl-iglo er kommet, hvilket giver de besøgende en chance for, at opholde sig en hel nat, og slikke på væggene af frosset øl.


I følge Greene King er iglooen, som står uden for Anchor Bankside pub i London, stor nok til to voksne, og består af is blokke, der indeholder over 1.000 liter frosset ale. 

Igloo blev bygget for at fejre Greene King's nye Pale Ale - Ice Breaker, og iglooen kaldes for Ale B&B.
Forbipasserende opfordres til at tilbringe tid i iglooen, der er udstyret med soveposer, håndvarmere, tørklæder og handsker.
I løbet af deres ophold i iglooen, vil de have ubegrænset forsyninger af den nye Ice Breaker Ale, derudover er det også tilladt at slikke på væggene.

Men Londonfolk skal være hurtige, hvis de vil gøre sig forhåbninger om at opleve Ale B&B, da iglooen kun vil være åben indtil den smelter.

Ice Breaker Ale er en tre dobbelt humlet, ufiltreret Pale Ale, og brygget med Cara Pils, hvede, samt Simcoe og Citra humle.
Det beskrives som at have smag af guava, passionsfrugt, citrus og fyrharpiks.

Matt Starbuck, administrerende direktør for Greene King, fortæller.
- Der er et væld af sære og usædvanlige B&B-ophold tilgængelige i England i øjeblikket, men vi har aldrig set en rigtig frosset iglo, især en hvor væggene er lavet af ægte øl.
Vores Ale B&B er det perfekte sted at hygge sig med en ven, eller sin elsket, og nyde en ølsmagning som ingen anden. og vi kan helt sikkert garantere den koldeste øl, du finder i London.

Det er den første Ale igloo Greene King har lanceret, og hvis den bliver en succes, overvejer de at prøve med flere på pubber rundt om i landet.
Den nye øl fås i over 180 pubber i hele London.

Se her en lille promotion Youtube video af Ale B&B / Øl-iglooen.