Vi glæder os til Ølfestival - Danske Ølentusiaster

Vi glæder os til Ølfestival

03.05.2018 13:55

Foto: RealHoppyAle

De sidste forberedelser til årets ølfest er i fuld gang. Vi glæder os til at slå dørene op til Lokomotivværkstedet i dagene fra 31. maj til og med 2. juni, hvor vi - på årets Ølfestival - fejrer det gode øl og ikke mindst foreningens 20 års jubilæum.

I år kommer årets festivalguide som elektronisk guide, hvor du kan finde oplysninger om udstillerne, og se hvilke øl du kan smage på festivalen. Du kan blandt andet søge efter specifikke øl, stile eller bryggerier. Udstillerne lægger allerede nu øl op i guiden og opdaterer den løbende.

Der vil også udkomme en mindre trykt udgave af festivalguiden. Her vil der være et kort over Lokomotivværkstedet, udstillerliste og praktiske oplysninger. Desuden gentages sidste års succes med det elektroniske kort, som gør det nemt og hurtigt at finde rundt blandt standene.

Igen i år har vi samarbejde med Mad med Omtanke. Du vil igen kunne finde de populære pØLsebod og café inde i Lokomotivværkstedet – og i haven vil der, som noget nyt, være en Foodtruck, hvor der vil blive serveret flæskestegssandwich.

Naturligvis vil der være øl i al mad og i tilbehør.

Du allerede nu se, hvilke udstillere du kan møde på årets største ølbegivenhed; Ølfestival 2018

I de kommende uger sætter vi fokus på udstillerne, der deltager på årets Ølfestival. Følg med her på siden eller på Facebook