Virtuel ølsmagning i Bilka - Danske Ølentusiaster

Virtuel ølsmagning i Bilka

22.03.2021 08:45

Den 10. april kan du møde Viborg Bryghus’ nye brygmester Antoni Aagaard Madsen i en virtuel ølsmagning lavet i samarbejde med Bilka Viborg.

Viborg Bryghus i samarbejde med den lokale Bilka

Virtuelle ølsmagninger er blevet mere end hippe i øjeblikket. Danskerne vil nyde spændende øl, uanset om der er Corona eller ej, og Bilka i det midtjyske er med på bølgen.

– I samarbejde med Bilka Viborg samler vi byen og området til en kæmpestor online ølsmagning den 10. april, der også giver mulighed for at hilse på vores nye brygmester Antoni, lyder det fra Viborg Bryghus. Antoni Aagaard Madsen, der har en fortid på Thisted Bryghus, begyndte som brygmester den 1. marts på Viborg Bryghus. Direktør Kasper Nielsen er meget optimistisk og fortsætter:  

– Ved køb af denne ølsmagning er du med til at bakke op om vores arbejde for at nå i mål med en version 2.0 af vores bryghus. Sørg for at dine kollegaer, familiemedlemmer, venner og så videre, alle får afhentet deres helt egen pose med seks lækre øl i Bilka til 189 kr.

Aktuelt har Viborg Bryghus i første omgang leveret 800 smagekasser/poser til Bilka. Men bryghuset drømmer om at sælge 2.000 kasser, og har du ikke mulighed komme i Bilka, kan du købe de seks udvalgte øl via bryghusets egen webshop.

Måske samarbejdet mellem Viborg Bryghus og den lokale Bilka kan inspirere andre Bilkaer rundt i Danmark til at støtte op om mindre lokale bryghuse. Ølentusiaster har lov til at håbe.  

Den virtuelle ølsmagning sendes online lørdag den 10. april kl. 17 på Bilka Viborgs Facebookside.

Læs mere om Viborgs Bryghus’ ambitiøse ølsmagning her.