"Penyllan er altid i udvikling"

Nyhed

Haderslev og Aalborg indstiller Ebeltoft Gårdbryggeri

"Trods det, at Ebeltoft Gårdbryggeri har været med i feltet om at blive Årets Danske Bryggeri flere gange, så er de af uransagelige årsager endnu aldrig endt øverst på podiet. Vi håber, at det bliver ændret i år.”


Del nyhed :

Årets danske Bryggeri 2022 skal findes. Danske Ølentusiasters lokalafdelinger indstiller hver ét bryggeri til prisen, der uddeles i december, og Lokalafdeling Haderslev og Aalborg har indstillet Frederikshavns Bryghus.

 

Lokalafdeling Haderslevs indstilling lyder:

”Indstillingen sker med baggrund i den rivende udvikling bryggeriet har været igennem, i de seneste år. Bryggeriet fornyer sig kontinuerligt – laver nye, spændende bryg uden at gå på kompromis med kvaliteten og velsmagen. Samtidig formår bryggeriet at holde fast ved deres ’traditionelle’ bryg på allerbedste vis – f.eks. er deres Wildflower IPA helt fantastisk.”

 

”Vi ønsker Ebeltoft Gårdbryggeri held og lykke med deres fortsatte udvikling og succes – og ser frem til at kunne besøge det skønne sted.”

 

"Ud over at brygge fantastisk godt øl, er Ebeltoft Gårdbryggeri fantastisk dygtige til at formidle og udbrede deres budskaber og produkter til ølfans i hele Danmark: De laver spændende events og aktiviteter, giver mulighed for besøg på bryggeriet og er generelt rigtige dygtige til at formidle deres gode historier. Og heldigvis følger øllet med, så man nu ikke BEHØVER køre til Djursland for at få en flaske godt øl."

 

Lokalafdeling Aalborgs indstilling lyder:

”Ebeltoft Gårdbryggeri er uden tvivl Danmarks smukkest beliggende bryggeri – alene udsigten fra bryggeriet ud over Kattegat er hele køreturen værd. Men det betyder selvfølgelig også noget at de laver fremragende øl – oven i købet inden for stort set alle typer. Trods det, at Ebeltoft Gårdbryggeri har været med i feltet om at blive Årets Danske Bryggeri flere gange, så er de af uransagelige årsager endnu aldrig endt øverst på podiet. Vi håber, at det bliver ændret i år.”

 

”De fortsætter egentlig bare med at lave fantastisk øl, så kort kan det siges. Samtidigt har de skruet ekstra meget op for deres sociale medier, hvor de er rigtigt gode til at kommunikere både med og til deres mange følgere. Og så bliver man altid hjerteligt taget imod, når man besøger bryggeriet.”

Både Haderslev og Aalborg anbefaler

Wildflower IPA

Årets danske Bryggeri 2022 findes ved afstemning blandt Danske Ølentusiasters medlemmer i november. Hvert medlem må stemme én gang. Prisen overrækkes på det vindende bryggeri i december. Det er kun bryggerier, der er indstillet af en af Danske Ølentusiasters 49 lokalafdelinger, der er i opløbet til prisen.

Stem på Årets Danske Bryggeri 2022 her
Årets Danske Bryggeri Årets Danske Bryggeri 2022
Ebeltoft gårdbryggeri

Relaterede nyheder

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere