Forside

Nyhed

Første kandidat til Årets Danske Bryggeri er fundet

Lokalafdeling Sønderborg og Aabenraa har indstillet bryggeriet Too Old To Die Young til prisen som Årets Danske Bryggeri


Del nyhed :

Det nye bryggeri er årets første kandidat til prisen som Årets Danske Bryggeri, der hvert år findes og vælges af Danske Ølentusiaster og deres medlemmer.

 

Lokalafdeling Sønderborgs indstilling lyder:

”Too Old to Die Young er et nyt bryggeri med base i Sønderborg – startet af ildsjæle med lang erfaring i den danske ølverden. Sortimentet, som mest er IPA, stout og sour, byder på nytænkning, hvor de inviterer os med på en oplevelse i smag og friskhed. De kan deres håndværk og lader det gå hånd i hånd med fantasi og spændende råvarer.”

 

”Et frisk pust til det danske øl landkort. De er ikke bange for at dele ud af deres viden og har allerede lavet en række collabs med andre. Et godt eksempel er resultatet af deres samarbejde med Fanø bryghus – Best friends forever, som er en strålende West Coast IPA. Samarbejde frem for konkurrence er vejen frem.”

 

Nystartet med fuld fart

”Too Old to Die Young sendte deres første øl på markedet i starten af dette år – et par måneder forsinket pga. corona. Siden da har der været fart over feltet. Maj var en betydningsfuld måned. Her deltog de i tre store begivenheder: Vores ølfestival, Mikkellers Beer Celebration og Verdens Største Virtuelle Ølsmagning. Samme måned åbnede de deres bar i Ravnsborggade på Nørrebro i København.”

 

”Selvom de kun har brygget øl i 9-10 måneder, så har de allerede 35 øl repræsenteret på Untappd. En flyvende start – hvis lige vist ikke er set tidligere.”

 

Alle lokalafdelinger under Danske Ølentusiaster kan til og med 28. oktober indstille deres kandidat til prisen som Årets Danske Bryggeri 2022. Medlemmerne kan derefter stemme på deres yndlingsbryggeri blandt kandidaterne i hele november-måned. Vinderen annonceres på vinderbryggeriet i december 2022.

Sønderborgs anbefalinger

"Too Old to Die Young har noget for enhver smag, hvis man tør springe ud i nye oplevelser. For at illustrere spændvidden nævner vi disse"

 

Party Crasher
En dejlig frisk lime-infused pilsner, som er en skøn sommer øl

 

Electric Sweatpants
En spændende American "no coast" IPA

 

Sorte tanker
En imperial pastry stout tilsat kakaonips, vanilje, saltkaramel og laktose

 

Sønderjysk kagebord
En Imperial Pastry Sour

Lokalafdeling Aabenraas indstilling lyder:

"Det særligt gode ved Too Old To Die Young er bredden og kvaliteten af deres øl. De brygger sure øl, IPA, stouts osv."

 

"De er nyåbnede i 2021 og har på under et år på markedet allerede nået utroligt langt. Os fra lokalafdelingen i Aabenraa besøgte bryggeriet i 2022 og fik en fantastisk rundvisning og smagning af brygmesteren."

Aabenraas anbefaling

Expelled Club 27 member

Hvem kan blive indstillet til prisen?

Et bryggeri, der har udmærket sig på et eller flere af følgende områder:

  • Fokus på bryggeriets kontakt med sine forbrugere
  • Fokus på udbredelsen af kvalitetsøl
  • Fokus på produktudvikling
  • Fokus på valget af råvarer til ølproduktionen
  • Fokus på bryggeriets bidrag til samfundet – det kunne for eksempel være miljøindsats eller indsats omkring svage grupper
LÆS OGSÅ:
Årets Danske Bryggeri Årets Danske Bryggeri 2022
Nominering
Too Old To Die Young

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere