Årsmøde

Som lovet i sidste nyhedsbrev ville jeg vende tilbage med en pris på maden til vores årsmøde. Det er nu endelig fastlagt, og vi beklager det lidt sene tidspunkt.

Spisningen begynder som tidligere nævnt kl. 18.30. Bemærk at der kun er afsat en time og maden er klar nogenlunde når vi kommer. Menuen er ølbraiseret spids med tilbehør - en klassisk og med garanti lækker øl-ret.

Prisen bliver 225kr, som inkluderer en halv liter øl (eller sodavand). Betalingen sker på forhånd og på vanlig vis til Niels. Se instruktionen øverst på vores arrangementsside hvis du skulle have glemt det.

Efter maden starter årsmødet kl. 19.30 og varer måske en time eller halvanden. Lokalafdelingen giver en øl til mødet. Efter mødet henter vi fadøl fra Christian Firtal, som vi nyder mens Jørgen Mathiasen viser et billedshow om de gæve ølfolk og øllets smukke råvarer igennem årtusinder.

 

Blandet nyt

Øllets Dag er lige på trapperne. Det tegner til en stor succes, ikke mindst fordi der er musik i byen om aftenen forventes hele byen at summe af liv. Har du inviteret venner, kolleger og naboer? En rigtig let måde at yde en lille indsats er på Facebook. Har du en profil på Facebook, så besøg Øllets Dag i Odense. Tryk på det lille link "Del" lige under overskriften, så gør du opmærksom på arrangementet over for alle du er venner med. Yderligere kan du linke til ØlletsDag.dk

 

Vores august-møde med Øl og Ost var en overvældende succes. Vi plejer ikke at have fyldt helt op i sommermånederne, så det var godt at se at et spændende arrangement kunne trække 40 deltagere! Læs mere om øllet og osten her.

HJ Hansen rydder op i deres lager af øl, så der er i øjeblikket mulighed for at købe spændende øl med 25% rabat! På udsalgsbordet er bl.a. eksklusivt italiensk og amerikansk øl, nogle klassiske belgiske øl, og den stærke østrigske Samichlaus.

HJ Hansen har også en romsmagning på vej. Efter min overbevisning er rom noget af det bedste spiritus til at ledsage øl, så det kunne måske have nogens interesse? Det er torsdag den 20 oktober kl. 19-20 og det koster 275 kr., mens medlemmer af HJ Hansens Selection klub kan købe billet til 200kr.

Vi ses til Øllets Dag og til Årsmøde,

Højt skum!

Christian