DØE-Odense. Nyhedsbrev April 2019
Nyt fra bestyrelsen

Velkommen til april nyhedsbrev.

Odense Beer Festival: Lørdag d. 6. April mellem kl 12 og 20 slår Marienlystcenteret for første gang dørene op for Odense Beer Festival. En 1 dags festival hvor der vil være rigtig mange forskellige bryggerier repræsenteret. Der vil være mulighed for at købe og nyde både nye og spændende øl og mon ikke også vi vil støde på nogle "gamle kendinge"? DØE-Odense vil være til stede med informationsstand og som hjælper på festivalen. Så kom, støt op om det nye initiativ i Odense og få en snak med os - det bliver så hyggeligt. 

Husk også, at vi igen i år bruger april måneds medlemsarrangement med en tur i byen til "Mad og Øl". Denne gang går turen til "Privaten", hvor vi både skal have god mad og ølsmagning. Tilmelding under Kalenderen.

Vel mødt til forårets øloplevelser.

 

 

Øllets Dag

Øllets dag 2019 er i år lørdag d 7. September. 

Hvis du allerede nu ved, at du gerne vil give en hånd med på Øllets dag, så kan du sende en mail til lenekarina@hotmail.com

Nye ansigter er naturligvis mere end velkomne. Så tøv ikke med at skrive - vær med til at gøre en forskel for fællesskabet i DØE - Odense 

 

 

Kalenderen

Tirsdag den 16. april kl. 18:00 - 21:30

Så skal vi igen ud i byen og have ølcocktail, mad og ølsmagning. Denne gang foregår det på Restaurant Privaten, Jernbanegade. Der vil være velkomst ølcocktail, mad med øl, og en mindre ølsmagning, for kun 300 kr. Gå ikke glip af en spændende aften.

Tilmelding på Place2Book

Tirsdag den 21. maj kl. 19:30 - 21:30 

Vi mødes denne gang på The Tipsy Toad Pub i Vintapperstræde, hvor vi skal smage på dejligt britisk øl. Der vil være gode gamle klassikere på programmet, og også "moderne" øl fra det hastigt voksende marked af amerikansk inspireret Craft Beer som de seneste år er eksploderet i England. Der kommer øl både fra fad og flaske, traditionelle Britiske Ales og porter/Stout. Steven Carpenter fra Tipsy Toad vil præsentere øllet. Pris som vanligt 150,- kr.

Tilmelding via Place2Book.

Onsdag den 19. juni kl. 18:00 - 21:30

Den traditionelle Håndbrygaften på Tingløkkehus, Odense Håndbryggerlaug leverer noget af det bedste håndbryg, og Lene og Thomas vil fra køkkenet servere det bedste mad. Altsammen for kun 150,- kr.

Tilmelding via Place2Book.

Lørdag den 9. november kl. 12.00 - 18.00

Fynske mesterskaber i Håndbryg. Læs mere på regionens hjemmeside.

Klik her for den samlede oversigt over vores kommende arrangementer

 

 

Mere øl og mad

Du kan også komme til en spændende ølmiddag nu på torsdag den 4. april. Restaurant Marie Louise laver en tre-retters menu med nogle af deres signaturretter, og vores egen Christian Scheffel har valgt fire fynske mikrobryg som bliver præsenteret til retterne. Læs mere, og book et bord hos Restaurant Marie Louise.

Bagsiden

Kender du nogen som er mellem 18 og 25 og som burde være medlem af Danske Ølentusiaster? Foreningen har indført ungdomsmedlemsskab så et fuldt medlemsskab kun koster 250 for de unge. Læs mere.

Medlemsmødet i marts var en Belgisk Beer Battle.

For et par uger siden var der et års fødselsdag på Mikkeller Bar. Det blev fejret med et brag af en fest.

Og slutteligt har formanden et bud på kommende tendenser på Fyens.dk

 
Mere om DØE

Er du ny i Danske Ølentusiaster, så læs denne side på odense.ale.dk, der fortæller, om hvordan tingene foregår i lokalafdeling Odense.

Facebook

Facebook for DØE i Odense  

Facebook for landsforeningen 

Følg med på vores lokale FB-side, der kommer de små nyheder og andre arrangementer. 

Kontakt DØE Odense

Formand:

Klaus Rehkopff

klaus.rehkopff@ale.dk

Tlf.: 40 62 76 66

Næstformand:

Finn Littau

finn.littau@ale.dk

 

Resten af Fyn

Region FYN:  Her

 

Lokalafd. Faaborg: Her

Lokalafd. Middelfart: Her

Lokalafd. Svendborg: Her

Lokalafd. Østfyn: Her

.

Ølrejser

Har du mod på at prøve en ølrejse, så se udbudet på BeerTravel