Mød Aarup Bryghus

Når vi afholder første medlemsmøde efter sommerferien tirsdag den 21. august er det med fornemt besøg fra Fyns nyeste bryggeri Aarup Bryghus. Det er hovedpunktet i denne måneds nyhedsbrev, efterfulgt af diverse kort nyt.

 

Medlemsmøde august

Tirsdag den 21. august er der mulighed for at møde Fyns nyeste bryghus, når Jimmy fra Aarup Bryghus besøger os og præsenterer sine øl. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål om hvordan det har været at åbne bryggeri, og mulighed for at smage de indtil videre fire øl han har brygget. Emnet for August-smagningen har længe været planlagt at skulle være olympisk øl, dvs. øl fra Storbritanien. Det blev mere præcist til fire fremragende øl fra London og Wales. 

Det foregår naturligvis på Carlsens Kvarter, tredje tirsdag i måneden kl. 19.30 til 22.00. Forhåndstilmelding nødvendig gennem vores tilmeldingssystem:

Link til tilmelding på Place2Book

Arrangementet til årsmødet er endnu ikke helt på plads, så forvent et nyhedsbrev mere så snart vi er klar. Men sæt kryds i kalenderen tirsdag den 18. september.

 

Øllets Dag

Øllets Dag er efterhånden rigtig tæt på! Vi har stadig plads til lidt flere medhjælpere og vil gerne have DIG med! Husk at der er ingen "kvalifikationskrav". Vi har mange opgaver, og de fleste kræver ikke særlig viden om øl eller om foreningen - desuden står man flere samme sted så man kan hjælpe hinanden. Takket være sponsorer (Albani og HJ Hansen) kan vi holde et brag af en afslutning på dagen med spisning og øl for alle hjælpere - det var enormt sjovt sidste år.

Læs mere på hjemmesiden for Øllets Dag i Odense:

http://ølletsdag.dk

På forsiden kan du downloade en flyer som du kan bruge til at reklamere for Øllets Dag  på arbejdspladsen eller andre  steder. Brug den meget gerne!

På siden Medhjælper kan du tilmelde dig som hjælper. Gør det og få en god oplevelse.

 

Fynske Fristelser

I weekenden 8-9. september er der "Fynske Fristelser" i Fåborg. Et fødevaremarked med fokus på Fyn. Her har DØE en stand, og Fåborg-afdelingen kunne godt bruge et par hjælpende hænder hvis nogen har tid. Det drejer sig om fire timer, i godt selskab med fynske bryggerier og en lokal håndbrygger. Send en mail til peter.laursen@ale.dk hurtigst muligt hvis du er interesseret.

 

Besøg til Bøgedal

Det går forrygende med tilmeldingerne til vores regionstur til Bøgedal Bryghus den 6. oktober. Vi er ved at nå minimum for at gennemføre turen, og mon ikke der når at blive udsolgt. Læs mere på vores arrangementside, og tilmeld dig på Place2Book.

Husk også Fynske Mesterskaber for Håndbryg den 27. oktober. Der er endnu ikke åbnet for tilmelding som publikum, men hvis du er håndbrygger er det nu du skal til at brygge en øl og tilmelde dig. Læs mere på haandbrygfyn.ale.dk

Vi ses til nyt fynsk øl, og dejligt britisk øl!

Christian