Nyhedsbrev december 2009

Vi nærmer os Vintersolhverv, en tid der siden tidernes morgen har været brugt som en god undskyldning for at drikke særlig godt og stærkt øl. Og vi kan efterhånden fejre solens tilbagevenden med lige det øl vi har lyst til. Det er nemlig ikke kun børn der glæder sig - og heller ikke kun engle, julemænd og anden overtro. Bryggerierne og ølhandlerne har nemlig også deres højtid i november og december hvor alle danskere pludselig er glade for specialøl - indtil de i januar igen elsker tyndt pilsnerøl.

Denne lange indledning for at dække over at dette nyhedsbrev mest af alt er en arrangementskalender. Programmet er på plads indtil marts og tilmeldinger modtages naturligvis allerede med glæde.

Tilmelding og betaling som altid efter retningslinierne på vores arrangementsside.

 

Julebryg

Vores møder i december handler om flydende julehygge. Der bliver glædeligt gensyn med gamle kendinge og et par bud på årets bedste nye julebryg. En lille julefortælling kan heller ikke udelukkes!

Onsdagsmøde: Onsdag den 9. december kl. 19.30 på Carlsens Kvarter

Tirsdagsmøde: Tirsdag den 15. december kl. 19.30 på Carlsens Kvarter

 

Det sorte øl

Traditionen siger porter og stout i januar. Denne gang er titlen ændret, og der kommer også lidt  tysk schwarzbier på bordet. Men vi skal også nok smage nogle portere, og slutter med årets mest intense smagsoplevelser i luksusklassen.

Tirsdagsmøde den 19. januar kl. 19.30 på Carlsens Kvarter

Onsdagsmøde den 27 januar kl. 19.30 på Carlsens Kvarter

 

Valgmøde

Vi prøver som altid at skaffe alle ti kandidater til Årets Ølnyhed hjem til smagning. Hidtil er det lykkedes hvert år, og vi sætter selvfølgelig en ære i at kunne gøre det igen. Husk at stemme i indledende runde i januar, så er du med til at bestemme hvad vi skal smage denne aften!

Tirsdagsmøde den 16. februar kl. 19.30 på Carlsens Kvarter

Onsdagsmøde den 17. februar kl. 19.30 på Carlsens Kvarter

 

Belgisk øl

Belgisk øl i marts er efterhånden også en fast tradition, og der bliver både smagt på gamle kendinge og nyere opkomlinge.

Tirsdagsmøde den 16. marts kl. 19.30 på Carlsens Kvarter

Onsdagsmøde den 24. marts kl. 19.30 på Carlsens Kvarter

Højt skum

Christian

 
Sverige

Tur med lokalafdeling Esbjerg til Göteborg. Kyndelmissetur 5-7. februar.

Læs mere her