Nyhedsbrev, juli 2009

Ja, juli måneds nyhedsbrev er lidt tidligt ude. Der skulle klemmes et par arrangementer ind i denne og næste weekend, så det gav mest mening at få det udsendt nu.

God sommer til alle!

På Aktivitetsudvalgets vegne,

Christian

 

Kulinarisk Sydfyn

Ja, det kan lige nå med i nyhedsbrevet! Det er lørdag og søndag at Svendborg holder Kulinarisk Sydfyn, efter sigende Nordens største fødevaremarked. Der kommer 140 udstillere, bl.a. 12 bryggerier, og Svendborg Bryglaug. Det foregår på havnen, et stenkast (bogstavelig talt) fra stationen, så der er ingen undskyldning for at blive hjemme.

 

Sommertræf i Kolding

Lokalafdelingen i Kolding afholder for andet år Sommertræf på You'll Never Walk Alone, lørdag den 4. juli. Det er et uformelt arrangement der bare handler om at mødes med ølentusiaster fra resten af landet og drikke noget godt øl.

Læs mere her!

 

Medlemsmøde, august

Bare en hurtig påmindelse om vores medlemsmøde tirsdag den 18. august, kl. 19.30 på Carlsens Kvarter. Det kommer til at handle om nye danske øl, forhåbentlig fra bryggerier man ikke ser til daglig i fynske ølbutikker.

 

Rundtur til nordjyske bryggerier

Og apropos Thisted: Lokalafdelingen i Sønderborg inviterer på tur til Bøgedal, Thisted Bryghus, Mylius-Erichsen og Ølleriet Håndgjow i weekenden den 21-22. august. Det er Peter Klemmensen der har inviteret, og han er stadig på Thisted til den tid. Bussen gør holdt i Kolding, så det er let at deltage som fynbo.

Læs mere om turen her

 

Ny brygger på Thisted

Henrik Sørensen fra Bryggeriet Vestfyen - og fra lokalafdeling Odense C - skal overtage Peter Klemmensens job som brygmester på Thisted. Vi vil gerne ønske et stort tillykke med det! Henrik skal efterfølge en af de mest markante personligheder i den danske ølverden, men mon ikke også han kan det!

 

 
Fotoalbum

Min Belgienstur er kommet i fotoalbummet med (masser af) tekst. Læs om listige værtshuse, og verdens bedste ølfestival. Se billederne her