Nyhedsbrev, juli 2012

Jeres lokalformand er desværre uden internet i juli måned, derfor har det været en lidt lang fødsel på dette nyhedsbrev. Men da der ikke er medlemsmøde i juli måned går det jo nok. Største nyhed i dette nyhedsbrev handler om vores nye tilmeldingssystem og efterårets udflugt, men der er også et par andre godbidder:

- Nyt tilmeldingssystem

- Kommende medlemsmøder

- Efterårets store udflugt

- Kort nyt

 

Nyt tilmeldingssystem

Vi har vovet os ud i en ny form for tilmelding til medlemsarrangementer i lokalafdelingen. Fremover skal man tilmelde sig medlemsmøder og andre arrangementer gennem noget der hedder place2book.com. Det er uhyre simpelt, man følger et link, enten fra vores arrangementsside eller fra nyhedsbrevet, betaler med sit dankort, og får tilsendt en billet på email.

Det er naturligvis indført for at gøre det lettere for alle parter, og ikke for at udelukke nogen, så hvis der er problemer må man kontakte Niels og finde ud af en løsning. Betalingen ryger først ind på lokalafdelingens konto efter arrangementet er afholdt, så da vi helst ikke vil have for mange af medlemmernes penge liggende hos place2book, åbner vi først for tilmelding til de enkelte medlemsmøder med ca. 1½ måneds varsel. Sådan at man for eksempel kan tilmelde sig august og september gennem august måneds nyhedsbrev.

Vi håber at I vil tage godt imod det nye system. Send endelig gerne feedback hvis der er nogen problemer!

 

Kommende medlemsmøder

21. august kl. 19.30 hedder overskriften Olympisk Øl i anledning af en lille begivenhed der løber af stablen i London. Siden det blev planlagt, er Aarup Bryghus åbnet, og det skal naturligvis præsenteres på et medlemsmøde. Derfor vil aftenen dels indeholde øl fra Årup, dels engelsk øl. Mon ikke det nok skal blive en god aften trods tvedelt tema?

Link til tilmelding

I september holder vi årsmøde. Vi forventer at kunne følge traditionen og starte med fælles spisning kl. 18.30, så årsmøde kl. 19.30 og til sidst en efterfølgende ølsmagning. Årsmødet er lokalafdelingens "generalforsamling" hvor lokalformand og aktivitetsudvalg vælges og der er mulighed for at snakke om året der gik. Da lokalafdelingen ikke reelt er en selvstændig forening foregår det ret uformelt. Det kan allerede afsløres at lokalformanden genopstiller et enkelt år mere, mens næstformanden gerne vil overlade pladsen til en anden. Spisning osv. er ikke på plads endnu, så derfor kan vi ikke åbne for tilmeldingen, men sæt et kryds i kalenderen 18. september.

16. oktober kommer der igen mad på bordet når temaet er øl og fynsk tapas. Vi sammensætter lidt gode fynske specialiteter, og forsøger at matche dem med passende øl. Mon ikke også at øllet ender med at være fynsk?

 

Efterårets Store Udflugt

Igen i år har Peter arrangeret en udflugt for hele Region Fyn. Den går til Bøgedal Bryghus lørdag den 6. oktober. Bøgedal er et helt unikt lavteknologisk bryggeri, hvor alt foregår primitivt uden pumper og anden moderne teknologi, mens kvaliteten er så kompromisløs som den kan blive. Et spændende og meget anderledes bryggeri at besøge.

Vi mødes på buspladsen ved Dannebrogsgade lørdag morgen kl. 11.00. Når alle er ombord kører bussen mod Middelfart til opsamling, hvis der er nogle der vil med derfra. Herefter fortsætter vi så til Bøgedal, hvor vi vil være ved ca. 12.30 tiden, og blive vist rundt og smage det spændende øl.

Ved ca. 15.00 tiden kører bussen videre til Vejle, nærmere betegnet Charlys Pub. Her vil der være mulighed for at smage 5-6 forskellige fadøl direkte inde fra Vejle Bryghus, som har pipeline til de omliggende serveringssteder. (Øllet i Vejle er for egen regning). Efter en tår øl kører vi mod Fyn igen, og er i Odense ca. kl. 18.00.
 
 
Der er plads til 40 pers. og tilmelding er først til mølle.
Der er et minimum på 28 pers. for at turen kan gennemføres.

Prisen for tur + en sandwich er 250 kr.
 
Tilmelding på place2book gennem dette link

 

Kort nyt

Frokostrestauranten Kong Volmer i Brandts Passage serverer klassisk danske frokostretter og smørrebrød og har foruden Albanis fadøl også fynsk mikrobryg på flaske. Vi har lavet en rabataftale med dem så man får 10% på regningen for op til 4 personer, hvis én i selskabet er medlem af DØE. Man skal vise medlemskortet når man bestiller.

Øllets Dag kommer nærmere, og der er sket lidt nyt på ølletsdag.dk

Tag et kig, sørg for at invitere alle du kender, og ikke mindst: Meld dig til at give en hånd som frivillig. Det er en let og uforpligtende måde at yde en indsats for Det Gode Øl, og alle kan være med. Du behøver ikke at have været medlem i 10 år for at kunne yde en virkelig nyttig hjælp og være med til at gøre det til en fantastisk festdag for øllet!

Højt Skum!

Christian

 
Ugens Lokalafdeling

Som alle forhåbentlig har bemærket og ladet sig underholde af, så har der i 2012 hver uge været en lokalafdeling på forsiden af ale.dk

I den netop overståede uge var Middelfart i fokus og da det foregår alfabetisk er det i næste uge Næstved, og så bliver det Odenses tur. Læs med fra mandag den 16. juli!

 

Siden Sidst

Læs med på odense.ale.dk

Øl og Pizza

Å-tur 2012

Tour de Biere