DØE Odense, nyhedsbrev for juni 2010

Med 10 dages forsinkelse kommer her nyhedsbrevet for juni. I Odense nærmer vi os sommerferien, men der er også et par spændende arrangementer i nærheden af os den kommende måneds tid.

Læs her om:

- Torben Matthews kommer til Odense

- Øl med god samvittighed!

- Kulinarisk Sydfyn

- DØE Sommertræf i Kolding

 

Torben Matthews kommer til Odense

- og han har franske øl med! Der bliver garanteret plads til en fornærmelse eller to om de håbløse "frø-ædere" når Torben skal beskrive sin rejse til englændernes yndlings-avertion Frankrig for at finde spændende øl. Han plejer heller ikke at være bange for at sige en sandhed eller to om Danmark, danskerne og det danske ølmarked, så forvent en underholdende aften tirsdag den 15. juni på Carlsens. Den franske Biere de Garde er i øvrigt også en dejlig sommer-øl, i fald man ønsker at komme for øllets og ikke foredragets skyld.

Der er endnu 6 ledige pladser til arrangementet!

Tilmelding som altid.

 

Øl med god samvittighed

Medlemsmøde tirsdag den 17. august, kl. 19.30 på Carlsens Kvarter. Vi prøver noget nyt og vil forsøge at samle en række øl med "god samvittighed". Det kan være økologisk, CO2-neutralt og fair-trade, eller måske øl der er lavet for at støtte en god sag. Forslag til øl modtages gerne - svar bare på denne mail.

 

Kulinarisk Sydfyn

For niende gang inviterer Svendborg til Nordens største fødevaremarked i weekenden 26-27. juni. Det foregår på Havnen i behagelig gå-afstand fra Svendborg Station, og der er i år besøg af ikke mindre end 18 bryggerier, foruden en stand for DØE Svendborg og en for Svendborg Bryglaug. Alt hvad der ellers er godt at proppe i munden er også repræsenteret, vin, snaps og whisky, ost og pølse, bolcher og chokolade, fisk, grønt, honning og meget mere. Altid et besøg værd. Læs mere på arrangementets hjemmeside

 

DØE Sommertræf

For 10. gang holdes der sommertræf på You'll Never Walk Alone i Kolding, første lørdag i juli. Du har sikkert allerede hørt om sommerens store cykel-satsning Tour de Bière (se seneste nyhedsbrev fra regionen) som starter med prolog netop lørdag den 3. juli i Kolding. Sommertræffet starter efter prologen, kl. 14 og varer mindst til kl. 18. Tilmelding er ikke nødvendig men man må gerne sende en mail til claus.mortensen@ale.dk og sige at man kommer.

Det var hvad vi lige havde at byde på i denne omgang. Nyhedsbrevet holder nok sommerferie indtil august. Indtil da kan jeg kun opfordre til at nyde noget godt, let og lyst øl i det gode sommervejr - som må komme igen snart!

Højt skum!

Christian

 

 
Skovturen

Igen i år havde vi held med vejret til Skovturen. Læs lidt om turen og se en masse billeder i vores fotoalbum

 

Det sker omkring os:

26. og 27. juni: Kulinarisk Sydfyn. Fødevaremesse i Svendborg

3. juli: Tour de Bière og sommertræf i Kolding

20. juli: Kjøwenhavnerøl i Esbjerg