DØE Odense, nyhedsbrev for maj 2011

Foråret er i den grad over os! Christian Firtal har holdt jubilæum og pale ale festival og der har været en succesfuld regionstur med genbesøg fra Aalborgafdelingen, begge dele denne weekend. Vi gav Christian Firtal en mindeplade i jubilæumsgave. I maj måneds nyhedsbrev kan du læse om:

Kommende medlemsmøder

Andre medlemsaktiviteter

Andre ølaktiviteter i Odense

 

Kommende medlemsmøder

Aperitif-øl. Medlemsmøde for maj., Tirsdag den 17 maj kl. 19.30 på Carlsens Kvarter.

Tjah, det er ikke helt nemt at finde det rigtige navn, men her handler det om lyse og forfriskende øl som kan drikkes ved grillen og som en god start på andre måltider hvor der serveres øl, og som alternativ til champagne. Det skulle gerne være god inspiration til sommeren og god inspiration til at servere øl når vi har gæster.

Ladies Night. Medlemsmøde for juni. Tirsdag den 21. juni kl. 19.30 på Carlsens Kvarter.

Naturligvis ikke kun for kvinder. Alle er velkomne på alle vores medlemsmøder. Vi smager en række traditionelle damevenlige øl, og nogle øl anbefalet af prominente kvinder i foreningen. Vi forventer at alle vil komme til at smage øl de kan lide, men det er måske en særlig velvalgt aften at invitere konen med til smagning.

 

Andre medlemsaktiviteter

Skovtur: Det er lige oppe over! På lørdag den 7. maj er der skovtur. Vi starter på Carlsens Kvarter kl. 13, og slutter samme sted med en fadøl efter eget valg kl. 16. Det koster 75 kr. som inkluderer ølsmagning på turen, en sandwich undervejs og den afsluttende øl. Der er højst plads til 30 deltagere, så hvis du ikke er tilmeldt endnu, bør du først skrive til niels.joergen.simonsen@ale.dk og høre om der stadig er ledige pladser!

Øl og mad - grill, bål og røgovn: Lørdag den 18. juni bruger vi en dag sammen på at lave forskellige slags mad med øl, og mad til øl. Det foregår på Drop-In på Klokkerstøbervej. Der er højst plads til 25 deltagere og det koster 150 kr. Bemærk at tilmelding er SENEST 6. juni.

 

Andre kommende aktiviteter

Der er et par spændende aktiviteter på vej rundt om i byen.

Smagning med Hornbeer: Tirsdag den 10. maj er der smagning med Hornbeer på Christian Firtal. Det koster 195 kr. og man tilmelder sig på Christian Firtal senest den 6/5. Læs mere her.

Christian Firtal arrangerer også en bustur til Ølfestivalen efter at have haft en rigtig god tur derover sidste år. Den er åben for alle og prisen er yderst rimelig. Materialet er ikke offentliggjort endnu, men følg med på stedet og på deres Facebook-side.

Christian Skovdal Andersen kommer til Odense! Den tidligere brygger på Ølfabrikken som i dag har Beer Here og sydafrikanske Bierwerks holder smagning hos Vinens Verden den 8. juni, kl. 19. Forvent 7-8 øl og gode historier om øllene. Prisen er 200 kr. Der er plads til højest 30 personer i kælderen under Vinens Verden. Vi havde overvejet at invitere Christian til et medlemsmøde i efteråret, men nu genovervejer vi det nok - så sørg for at få dig tilmeldt (i butikken) til dette arrangement!

HJ Hansen fortæller at de har fået den relativt sjældne Hummel-Bräu Räucherator Doppelbock hjem. Det er en påske-sæson-øl så den kommer kun i denne omgang. Kan på det varmeste anbefales.

Det var alt for denne gang,

Højt Skum!

Christian

 
Jubilæum
Andy med vores gave i anledning af 10 års jubilæum på Christian Firtal.
Festival

Lokalformanden med den håndbryggede "Vintapper Pale Ale" til festival på Christian Firtal. Det nydelige antræk skyldes formiddagens deltagelse i Odense Tweed Ride.