DØE Odense, nyhedsbrev marts

Efter en februar hvor materiale stod i kø til nyhedsbreve, så er det lidt mere stille her i marts. Men nyhedsbrevet er klar. I februar oplevede vi desværre at medlemsmøde nummer et havde 28 deltagere, mens nummer to blev udsolgt med 40 deltagere og folk på venteliste. For at undgå at det sker igen vil vi gerne opfordre til at man tilmelder sig i god tid til medlemsmøderne! Vi vil hellere have fyldt op til begge møder!

Læs i nyhedsbrevet om:

* Medlemsmøder i marts

* Medlemsmøder i april

* Bonusmøde på Christian Firtal

* Kommende aktiviteter

* Mad og øl på Ulsted

 

Medlemsmøder marts

I marts holder vi igen et tirsdags- og et onsdagsmøde henholdsvis 15. og 23. marts, kl. 19.30 på Carlsens Kvarter. Temaet er amerikansk mikrobryg i bredeste forstand, da amerikansk mikrobryg ikke kun er voldsomme imperial stouts og humlede IPAer. Øllet er endnu ikke købt, men det kommer til at gå fra amerikanske fortolkninger af klassiske europæiske hverdagsøl til de mere særprægede, og mon ikke også en enkelt med frugt!

Husk tilmelding som sædvanlig og husk at skrive i din tilmeldingsmail til Niels om du kommer tirsdag eller onsdag.

 

Medlemsmøder april

I april måned står den på en klassiker når vi tager en omgang belgiske øl. Trappistmunke, små gårdbryggerier og nyskabende mikrobryggerier. Der er nok at glæde sig til. Find ud af om det skal være tirsdag den 19. april eller onsdag den 27. og tilmeld dig i god tid! Det sommervenlige maj møde med aperitif-øl og det damevenlige junimøde kan man også allerede tilmelde sig til.

 

Bonusmøde på Christian Firtal

Som allerede afsløret i sidste nyhedsbrev, har vi arrangeret en hyggelig søndag eftermiddag på Christian Firtal den 10. april. Arrangementet starter kl. 14, og slutter når vi synes, men mon ikke det bliver hen ad 17.

Der skal drikkes to gode cask ales og vi sørger for i samarbejde med Firtal at fortælle lidt om baggrunden for det vi drikker, hvordan cask ale laves, og hvorfor det stadig laves.

Men en hyggelig søndag skal ikke gå op i nørderi, så vi har også arrangeret at der bliver musikquiz. Tidligere regionsformand og landsbestyrelsesmedlem Michael Gorm står for quizzen der handler om musik fra musikkens Big Bang, dvs. 1955-75, og quizzen er fyldt med musikeksempler så der også er lidt godt for ørene.

Efter det officielle program er baren åben for cask ale og alt det andet gode fadøl, med særlig rabat i dagens anledning. Prisen for eftermiddagen er 100kr. som dækker cask ale, snacks og quiz. Tilmelding på forhånd er nødvendig som til alle vores arrangementer.

 

Kommende aktiviteter

Lørdag den 18. juni bliver der mulighed for at komme ud og lave mad med øl og endda udendørs med bål, grill og røgovn! Arrangementet er kommet i stand i samarbejde med Drop In Værkstedet hvor vi skal være.

Det kommer til at koste 150 kr. og der er plads til max 25 deltagere, så forhåndstilmelding er selvfølgelig nødvendigt.

Vi regner også med en gåtur med picnic en gang i maj, men datoen er endnu ikke på plads. I hører nærmere!


Husk at den 6. april er der eksklusiv ølsmagning i HJ Hansen. Importøren Drikkeriget kommer og præsenterer deres øl fra sjældne, især amerikanske mikrobryggerier i verdensklasse. Billetter til 300kr. købes i butikken.

Øllets Dag den første lørdag i september er stadig langt væk, men planlægningen er i gang. For at stable et lige så imponerende arrangement på benene som i 2010 skal vi bruge nogle flere frivillige. Derfor må du gerne overveje allerede nu om du kunne tænke dig at bruge en lørdag i det gode øls tjeneste. Henvendelse til Claus: claus.bolund@ale.dk

 

Mad og øl på Ulsted

Cafe Ulsted på Vestergade har i samarbejde med Vinens Verden arrangeret en spændende aften med god mad og godt øl. De serverer fem retter mad med i alt 8 forskellige øl, og jeg kunne med et halvt kig på plakaten se at det bliver en fantastisk aften!

Mads Nørgaard fra Vinens Verden vil i løbet af aftenen fortælle om det øl der serveres.

Det foregår torsdag den 24. marts kl. 18. Prisen inkl. øl er 565 kr. Bemærk at der er begrænset plads, og man skal forudbestille plads enten i restauranten eller på tlf. 66 11 00 20

Det var alt for denne gang,

Højt skum!

Christian

 

 
Du modtager denne mail...

...som medlem af Danske Ølentusiaster, lokalafdeling Odense C. Hvis du ikke ønsker at modtage vore mails, eller du har ændret mailadresse, skal du logge ind på ale.dk, og finde punktet Ret Medlemsoplysninger.
(du skal bruge pin-kode og medlemsnummer, og herefter klikke på medlemsoplysninger/ medlemsrettelser og fjerne eller rette din mailadresse).
Hvis du fjerner din mailadresse vil du hverken modtage den landsdækkende alemail eller mails fra lokalafdelingen og regionen.

 

Facebook

Husk at blive fan hvis du er på Facebook. Vi har fået den lette adresse:

www.facebook.com/Beer.Odense

Landsforeningen er nu også repræsenteret med en side på Facebook. Her er adressen:

www.facebook.com/detgodeoel

 

Fynsk ølmesse

Husk at på lørdag er der Fynsk Ølmesse i Ebberuphallen, arrangeret af MediciBeers. Jeg var selv til et tilsvarende arrangement i Kolding for en uge siden og kan på det kraftigste anbefale de små ølmesse selv om det er noget andet end den store Ølfestival!

Klik på plakaten for at se den i fuld størrelse
Øl og mad på Ulsted
Plakat for arrangementet