DØE-Odense. Nyhedsbrev Marts 2018
Nyt fra bestyrelsen

Velkommen til marts nyhedsbrev

Alle medlemmer kan nu tilmelde sig generalforsamlingen, der afholdes lørdag den 24. marts på Dalum Landbrugsskole i Odense fra 12-21. Efter generalforsamlingen er der fællesspisning og ølsmagning. Tilmelding sker gennem flexbillet, hvor man også kan tilvælge frokostsandwich, aftensmad og ølsmagning. Tilmeld dig her

Den kommende generalforsamling bliver også et farvel til to af landsbestyrelsens medlemmer. William S. Jacobsen og Christian Andersen stopper begge. Landsbestyrelsens fem resterende medlemmer er villige til at blive genvalgt. Det betyder, at der på generalforsamlingen skal vælges mindst to nye medlemmer. Var det noget for dig? Du er velkommen til at kontakte lokalformand Klaus Rehkopff og høre nærmere.

 

Kommende arrangementer

Marts er den sidste måned i denne omgang, der byder på vanligt medlemsmøde på Carlsen. De efterfølgende måneder er vi "ude af huset". Se i kalenderen nedenstående, om tider og steder. Vi håber naturligvis, at tilbuddene er attraktive, og at vi ses. Husk også, at vi den første fredag i hver måned mødes på Bryggeriet Flakhaven til "Månedens øl". Næste gang er fredag den 2. marts kl. 19.

 

Ølfestival og frivillige

Årets udgave af DØE Ølfestival er flyttet en uge i forhold til tidligere. Festivalen løber af stabelen fra torsdag den 31. maj til og med lørdag den 2. juni i Lokomotivværkstedet, København. Har du lyst til at være med bag tæppet? Meld dig som frivillig hos Annette Thuneby, frivillig ansvarlig, på annette.thuneby@ale.dk

Vel mødt til endnu en spændende måned i øllets tegn.

 

 

Kalenderen

Onsdag den 14. marts

Tirsdag den 20. marts

I år er det til en afveksling i marts, at der skal smages porter og stout.

Pris som vanligt 125,- kr.

Tilmelding til onsdagsmødet på Place2Book

Tilmelding til tirsdagsmødet på Place2Book

 

Tirsdag den 17. april kl. 19.00-21.30

Så skal vi prøve øl og mad ude i byen på Marcantonio. Vi skal først have noget lækker antipasto og en dejlig øl til. Bagefter skal vi smage nogle italienske øl, så glæd jer til en aften lidt ud over det sædvanlige.

Samlet pris for mad og øl bliver 245,- kr.

Tilmelding på Place2Book

 

Tirsdag den 15. maj kl. 19.30-21.30

I maj måned skal vi igen ud i byen, når vi besøger en af byens nye ølbarer, Dunkbar. 

Guidet af bartender og medejer Peter Pagh skal vi smage os igennem de altid spændende og friske øl på stedets fadølshaner.

Pris som vanligt 125,- kr.

Tilmelding på Place2Book

 

Tirsdag den 19. juni kl. 18.00-21.30

Årets traditionelle Håndbrygaften. Odense Håndbryggerlaug har igen lovet os en fantastisk smageaften, og Lene og Thomas har lovet igen at stå for mad og forplejning. Gå ikke glip af en anderledes smagsoplevelse i de fine lokaler på Tingløkkevej.

Pris for mad og øl: 150,- kr.

Tilmelding på Place2Book

 

Lørdag den 1. september

Hvad står der i kalenderen ved den 1. september? Det er Danske Ølentusiasters fødselsdag, og det skal fejres med Øllets Dag. For at festen kan afholdes, er der brug for frivillige! Og hvis de frivillige bare skal have en lille del af festen, så er der brug for mange hjælpende hænder. Kontakt Susanne Henneberg, tlf. 21446993, sus.berg@hotmail.com, hvis du vil høre nærmere.


Bagsiden

Lokalafdelingen var i München i starten af februar - i øvrigt med gæster fra hele landet. Læs om Christian Scheffels oplevelser fra München på beertalk.dk.

Vores gode, lokale webshop Humledrik leverede otte af de ni øl til dette års finalesmagning (den sidste var på fad). Man kan stadig købe finaleøllene på Humledrik, hvis man er hurtig.

Skal du til Ølfestival i månedsskiftet maj/juni? Fortæl på Facebook at du deltager. Se også Udstillerlisten.

Har du prøvet at henvende dig til butik eller bryggeri, hvis du fik en øl med fejl? Det har bloggen Malt & Humle.

Danskerne drikker mere fadøl: Fødevarewatch

 
Mere om DØE

Er du ny i Danske Ølentusiaster, så læs denne side på ale.dk/odense-c, der fortæller, om hvordan tingene foregår i lokalafdeling Odense.

Facebook

Facebook for DØE i Odense  

Facebook for landsforeningen 

Følg med på vores lokale FB-side, der kommer de små nyheder og andre arrangementer. 

Kontakt DØE Odense

Formand:

Klaus Rehkopff

klaus.rehkopff@ale.dk

Tlf.: 40 62 76 66

Næstformand:

Finn Littau

finn.littau@ale.dk

 

Resten af Fyn

Region FYN:  Her

 

Lokalafd. Faaborg: Her

Lokalafd. Middelfart: Her

Lokalafd. Svendborg: Her

Lokalafd. Østfyn: Her

.

Ølrejser

Har du mod på at prøve en ølrejse, så se udbudet på BeerTravel