DØE-Odense. Nyhedsbrev November 2018
Nyt fra bestyrelsen

Velkommen til november nyhedsbrev.

Vi har i snart et år haft glæden af "Månedens Øl" på Bryggeriet Flakhaven den første fredag i måneden. Og således også i aften kl. 19. Husk at medbringe dit medlemskort, hvorefter du kan få øllet til halv pris denne aften. Læs mere på vores Facebook side, hvor også afstemningen foregår hver måned. 

Skal du med til en af vores traditionelle julesmagninger? Husk at du har mulighed for at vælge og præsentere en juleøl selv. Var det noget for dig, så kontakt Christian Scheffel på cscheffel@gmail.com

Og så en lidt kedelig nyhed. Vi varsler hermed en prisstigning på vores almindelige medlemsmøder til 150,- kr. fra det nye år. Det er 10 år siden, vi sidst måtte hæve prisen. Vi håber, at I på trods af dette stadig vil være flittige gæster til møderne:-) 

Vel mødt - og højt skum!

Kalenderen

Tirsdag den 20. november kl. 19.30 - 21.30

Norske øl på Carlsens Kvarter. Finn har brugt sin gode kontakter i Norge til at sætte et program sammen med spændende øl fra vores nordlige naboer. 

Mødet er udsolgt!

 

Onsdag den 5. december fra kl. 19.30 - 21.30.

Tirsdag den 11. december fra kl 19:30 til 21:30.

Julebryg på Carlsens Kvarter. Når vi skal smage på julebryg lader vi i år nogle af jer medlemmer præsentere jeres favoritter. Som altid skal vi have en blanding af favoritter, gamle kendinge og noget nyt.

Bemærk at vores to december-møder ligger først i måneden så vi ikke kommer for tæt på jul.

Onsdagsmøde: Tilmelding på Place2Book (få pladser!)

Tirsdagsmøde: Tilmelding på Place2Book.

 

Tirsdag den 15. januar fra kl. 19.30 - 21.30.

Onsdag den 23. januar fra kl. 19.30 - 21.30.

Traditionen tro skal vi smage på de sorte øltyper, og efter en lille afstikker til marts i år er det sorte møde tilbage i januar, i den allermørkeste tid. Det bliver sort, spændende, og forhåbentlig også med et par øl I ikke havde ventet!

Tilmelding til Tirsdagsmødet. Pris 150 kr. Place2Book

Tilmelding til Onsdagsmødet. Pris 150 kr. Place2Book

 

14.-18. februar 2019

Den traditionelle Münchentur. Tag med på en herlig togtur til ølfestival i München.

5 herlige dage for kun 1600 kr. pr. person i delt 3 sengsværelse, 2000 kr. pr. person i delt 2 sengsværelse eller 2700 kr. for enkeltværelse.

Tilmelding i en mail til nielsbrobyvej@live.dk med navn og adresse, telefonnummer, mailadresse og ønske om værelse. Derefter vil du hurtigst muligt modtage en bekræftelse med oplysning om at indbetale et depositum på 1000 kr.

Bagsiden

Tirsdag den 16. oktober var der fuldt hus til en jubilæumssmagning hvor vi smagte os gennem 20 år med Danske Ølentusiaster. Der blev en længere tekst ud af det møde, og nu med specifikke årstal. Læs med på odense.ale.dk

Der har i denne uge været ballade i den fynsk ølverden. Har du ikke fulgt med i Stiftstidende, så er der en god sammenskrivning på ale.dk

I halen på Odenses nominering af Amager Bryghus til Årets Bryghus er det væltet ind med nomineringer. Se en oversigt over dem allesammen her

 
Mere om DØE

Er du ny i Danske Ølentusiaster, så læs denne side på odense.ale.dk, der fortæller, om hvordan tingene foregår i lokalafdeling Odense.

Facebook

Facebook for DØE i Odense  

Facebook for landsforeningen 

Følg med på vores lokale FB-side, der kommer de små nyheder og andre arrangementer. 

Kontakt DØE Odense

Formand:

Klaus Rehkopff

klaus.rehkopff@ale.dk

Tlf.: 40 62 76 66

Næstformand:

Finn Littau

finn.littau@ale.dk

 

Resten af Fyn

Region FYN:  Her

 

Lokalafd. Faaborg: Her

Lokalafd. Middelfart: Her

Lokalafd. Svendborg: Her

Lokalafd. Østfyn: Her

.

Ølrejser

Har du mod på at prøve en ølrejse, så se udbudet på BeerTravel