November bonusmail

Der sker en del på den fynske ølscene lige nu, så der er et par ting der ikke kunne vente til decembers nyhedsbrev, derfor denne korte bonusmail.

Der er næsten udsolgt til november måneds medlemsmøde, så jeg vil ikke bruge plads på at reklamere for det, blot gøre opmærksom på at det er med at skynde sig med tilmeldingen hvis man skal have en af de sidste pladser.

TV2-Fyn spurgte om vi ikke ville hjælpe dem med et indslag om ØJ-Dag, og det sagde vi selvfølgelig ja tak til. Se resultatet her i dette link.

Melfar Posten var en blandt over 1000 gæster da Indslev præsenterede årets Julebryg. Læs artiklen her. Jeg tilbragte den lørdag på pubcrawl i København og vil på det varmeste anbefale Nørrebro Bryghus' fem retters menu med ølmenu til 500kr. Det er et fund til prisen!

Vores gamle venner i Whisky and Lifestyle har startet en butik i København, på Silkegade nummer 7 i kælderen. Whisky and Lifestyle var i flere år en af byens bedste ølbutikker, men med øllets indtog i supermarkederne mente de ikke længere det var rentabelt. I dag er de først og fremmest importør af fremragende whisky fra den uafhængige aftapper Cadenhead.

 

Midtfyn Bryghus' Eddie Szweda fylder 50 og holder reception på bryghuset lørdag den 13. november. Alle er inviterede. Klik på billedet for at se invitationen i fuld størrelse.

Og samme Eddie kommer forbi Vinens Verden og præsenterer sine juleøl to torsdage. Det drejer sig om den 25. november og den 2. december, begge dage fra kl.  12 til kl. 18.

Og så er det efterhånden helt officielt at Midtfyns Bryghus leder efter et sted at udvide bryggeriet. Eddie vil gerne finde et nedlagt landbrug hvor der både er plads til bryggeriet, til privatbolig og plads til at invitere lidt flere gæster til arrangementer end det er muligt i dag. Læs hele historien her.

Det var det hele for denne gang

Højt Skum!

Christian