DØE-Odense. Nyhedsbrev oktober 2018
Nyt fra bestyrelsen

Så er den nye bestyrelse blevet sammensat, og vi kan gå i gang med arbejdet. Tusind tak til de nu afgåede bestyrelsesmedlemmer for deres indsats. Susanne, Flemming og Bo - tak for indsatsen. Håber vi forsat kan trække på jeres kompetencer og gode humør. Nye medlemmer af bestyrelsen er Lene, Mette, Heidi og Niels. Vi mødes snarest til vores første bestyrelsesmøde, og fordeler opgaver og ansvar for det kommende foreningsår.

Mailproblemer. Det er ved flere lejligheder blevet erfaret, at mail tilsendt fra Region Fyn ikke når frem til alle medlemmer. Derfor har vores formand sendt en mail ud til os alle i søndags. Overskriften er "Får du regionens nyhedsbrev?". Hvis du IKKE har modtaget den mail fra Else Lindhard, så kig lige efter i spam-filteret. Er den heller ikke her, bedes du skrive til hende på Else@svendborgmail.dk

Julearrangement. På vores møder i december kunne vi godt tænke os at der var nogle medlemmer der vælger og præsenterer deres bud på en juleøl. Var det noget for dig at vælge en øl vi skal smage? Så kontakt Christian Scheffel på cscheffel@gmail.com

 

Vel mødt til efterårets og vinterens arrangementer.

Kalenderen

Tirsdag den 16. oktober kl. 19.30-21.30

Alle har vist bemærket, at Danske Ølentusiaster i år fylder 20. Vi fejrer det i lokalafdelingen med en historisk smagning, hvor vi skal smage på (mindst) 8 øl, der på forskellig vis har spillet en rolle i ølentusiasternes udvikling i Danmark. Det bliver både danske og udenlandske øl med relation til DØE, som der på hver sin måde kan fortælles en historie om. 

Pris som vanligt 125 kr. Tilmelding på Place2Book

 

Tirsdag den 20. november kl. 19.30 - 21.30

Norske øl på Carlsens Kvarter. Finn har brugt sin gode kontakter i Norge til at sætte et program sammen med spændende øl fra vores nordlige naboer. 

Pris som vanligt 125,- kr. Og tilmelding på Place2Book

 

Onsdag den 5. december fra kl. 19.30 - 21.30.

Julebryg, onsdagsmøde på Carlsens Kvarter. Når vi skal smage på julebryg lader vi i år nogle af jer medlemmer præsentere jeres favoritter. Som altid skal vi have en blanding af favoritter, gamle kendinge og noget nyt.

Bemærk at vores to december-møder ligger først i måneden så vi ikke kommer for tæt på jul.

Pris 125,- kr. Tilmelding på Place2Book

 

Tirsdag den 11. december fra kl 19:30 til 21:30

Julebryg, tirsdagsmøde på Carlsens Kvarter. Når vi skal smage på julebryg lader vi i år nogle af jer medlemmer præsentere jeres favoritter. Som altid skal vi have en blanding af favoritter, gamle kendinge og noget nyt.

Bemærk at vores to december-møder ligger først i måneden så vi ikke kommer for tæt på jul.

 

Pris 125,- kr. Tilmelding på Place2Book.

 

14.-18. februar 2019

Den traditionelle Münchentur. Tag med på en herlig togtur til ølfestival i München.

5 herlige dage for kun 1600 kr. pr. person i delt 3 sengsværelse, 2000 kr. pr. person i delt 2 sengsværelse eller 2700 kr. for enkeltværelse.

Tilmelding i en mail til nielsbrobyvej@live.dk med navn og adresse, telefonnummer, mailadresse og ønske om værelse. Derefter vil du hurtigst muligt modtage en bekræftelse med oplysning om at indbetale et depositum på 1000 kr.

Bagsiden

Da vi sidst sendte nyhedsbrev ud var Indslev Bryggeri lige gået konkurs. Kort efter blev det meddelt at Bryggeriet Vestfyen har købt konkursboet, og i dag er produktionen for længst sat i gang igen, men uden bryggeriets skaber Anders Busse Rasmussen. Læs nyheden på ale.dk.

Kan det så ende godt? Stovt har skrevet en fin lille klumme om de tanker mange nok har gjort sig.

I september er også Stevns Bryghus og Mylius-Erichsen Bryghus gået konkurs. Man behøver næppe være fynbo for at mene at det er et noget mindre tab. Det har Stovt også skrevet klumme om.

Som noget nyt skal vi i år vælge Årets Bryggeri ud fra kandidater indstillet af lokalafdelingernes årsmøder. I Odense var vi de første til at vælge og offentliggøre vores nominering: Læs vores indstilling på ale.dk.

Det Fri Øl, og lignende organisationer i andre lande har slået sig sammen i en fælleseuropæisk sammenslutning "The Independent Brewers of Europe", der repræsenterer op mod 2000 små, uafhængige bryggerier.

 

 

 
Mere om DØE

Er du ny i Danske Ølentusiaster, så læs denne side på odense.ale.dk, der fortæller, om hvordan tingene foregår i lokalafdeling Odense.

Facebook

Facebook for DØE i Odense  

Facebook for landsforeningen 

Følg med på vores lokale FB-side, der kommer de små nyheder og andre arrangementer. 

Kontakt DØE Odense

Formand:

Klaus Rehkopff

klaus.rehkopff@ale.dk

Tlf.: 40 62 76 66

Næstformand:

Finn Littau

finn.littau@ale.dk

 

Resten af Fyn

Region FYN:  Her

 

Lokalafd. Faaborg: Her

Lokalafd. Middelfart: Her

Lokalafd. Svendborg: Her

Lokalafd. Østfyn: Her

.

Ølrejser

Har du mod på at prøve en ølrejse, så se udbudet på BeerTravel