DØE-Odense. Nyhedsbrev september 2017.
Nyt fra bestyrelsen

Velkommen til september måneds nyhedsbrev.

 

Så er det i morgen, at vi fejrer vores fødselsdag. Øllets Dag i Odense tegner igen til at blive en fantastisk dag og vi håber at se jer alle (og en masse andre) ved de mange boder og udskænkningssteder rundt omkring i byen. Tag din nabo under armen, og kom ind til centrum.

Vores årsmøde er næste arrangement. Det foregår på Bryggeriet Flakhaven, og er opdelt i tre dele: Fællesspisning, selve årsmødet og efterfølgende ølsmagning. Dagsorden efter vedtægterne:

1. Valg af dirigent

2. Beretning om Lokalafdelingen

3. Valg af Lokalafdelingsformand

4. Evt. valg af Lokalafdelingsnæstformand

5. Beslutning om antal menige bestyrelsesmedlemmer og valg af menige bestyrelsesmedlemmer

6. Eventuelt.

Vi vil bestræbe os på, at holde selve årsmødet kort og præcist, ligesom ingen behøver frygte at blive valgt til noget de egnetligt ikke ønsker. En god halv times tid fra ca. kl. 20 - og vi er godt forberedt. Tilmelding via nedenstående link.

 

De Fynske Mesterskaber i Håndbryg er også ved at være tæt på. Der er nu tilmeldt 8 øl i begge kategorier, og kun 20 publikumsbilletter tilbage. Er sikker på, det bliver en forrygende eftermiddag. Skynd dig at få fat i en af de eftertragtede billetter i nedenstående link.

 

Og endelig... husk i altid er velkomne til at kontakte os i bestyrelsen med ris og ros, forslag og kommentarer. Vi er til for jer.

 

 

Kalenderen

Tirsdag den 19. september kl. 18.30 - 22.00

DØE Årsmøde afholdes i år på Bryggeriet Flakhaven. Vi starter vanen tro med fællesspisning, hvorefter selve årsmødet forventes påbegyndt kl. 20. Dagsorden efter vedtægterne. Efter årsmødet vil der være ølsmagning ved Bryggeriet Flakhaven. Pris for spisning er 150,- kr, og tilsvarende er prisen for ølsmagningen 150,- kr. Deltager du kun i årsmødet er der naturligvis gratis adgang.

 

Tilmelding ved dette link: Place2Book 

 

Tirsdag den 17. oktober kl. 19.30 - 21.30

Medlemsmøde på Carlsens Kvarter. Denne gang med DØE formand Hans Peter Jepsen.

Forbrugerpolitik, er det noget der rager mig? Er det ikke noget landsbestyrelsen tager sig af? Foreningen er gået i gang med genopfriske vores forbrugerpolitik og Landbestyrelsen har et ønske om at udbrede debatten til medlemmerne.  Vi er glade for at have overtalt Hans Peter Jepsen fra landsbestyrelsen til at komme og lægge op til debat. Hans Peter har lovet, at det ikke bliver kedeligt. Nogle af de spørgsmål, der vil blive drøftet, er emner vi alle er berørt af til hverdag, såsom varedeklarationer og returpant. Men også lidt mere vidtrækkende ting som øl og sundhed og hvordan vi kan fastholde mangfoldingheden i øllets verden, nu hvor de store satser voldsomt på at sætte sig på specialøls-området. Har du noget du specielt gerne vil have drøftet, jamen så mød endelig op og sig frem. Så tager vi det med, i den udstrækning tiden tillader det. 

Og jo, der vil blive holdt en ølsmagning - som altid. Hans Peter har valgt 8 forbrugervenlige øl, der på en eller anden måde har forbindelse til aftenenes emner.

Pris som vanligt, 125,- kr På Place2Book

 

Lørdag den 18. november kl. 12.00 - 18.00

Fynske mesterskaber i Håndbryg afholdes i år på Albani. Læs mere på arrangementets egen hjemmeside: haandbrygfyn.ale.dk

 

Tilmelding ved dette link: Place2Book

 
Nyt medlem

Er du ny i Danske Ølentusiaster, så læs denne side på odense.ale.dk der fortæller om hvordan tingene foregår i lokalafdeling Odense.

Facebook

Facebook for DØE i Odense  

Facebook for landsforeningen 

Følg med på vores lokale FB-side, der kommer de små nyheder og andre arrangementer. 

Kontakt DØE Odense

Formand:

Klaus Rehkopff

klaus.rehkopff@ale.dk

Tlf.: 40 62 76 66

 

Næstformand:

Thomas Kent Madsen

thomas.madsen@ale.dk

Resten af Fyn

Fynske Mesterskaber i Håndbryg: Her

 

Region FYN:  Her

 

Lokalafd. Faaborg: Her

Lokalafd. Middelfart: Her

Lokalafd. Svendborg: Her

Lokalafd. Østfyn: Her

Ølrejser

Har du mod på at prøve en ølrejse , så se udbudet på BeerTravel