Øllets Dag i Odense

Danske Ølentusiaster i Odense holder Øllets Dag i gågaden og mangler et par ledige hænder til at bemande boder. Som lovet i nyhedsbrevet for en uge siden ville I snarest høre mere.

Nu har vi i aktivitetsudvalget fået holdt et møde og fået struktur på vores arrangement på Øllets Dag, lørdag den 4. august, kl. 11 - 15. De fynske bryggerier holder ølsmagning på forskellige poster i gågaden, og vi skal stå hos dem og fortælle om foreningen, dele materiale ud og modtage indmeldelser.

Denne opgave kan vi godt bruge lidt ekstra hjælp til. Kan du afse 4-5 timer til at støtte op om det gode øl, så skriv tilbage til mig på christian.scheffel@ale.dk

Det er ikke vigtigt at have en masse paratviden om øl eller om foreningen, det vigtigste er entusiasme. Jo flere vi er om det, jo bedre resultat.

 

Næste medlemsmøde

Vores første medlemsmøde efter sommeren er allerede på tirsdag, den 17. august, og der er endnu ledige pladser til "Øl med god samvittighed". Det er ærgerligt når nu vi har fundet så spændende øl frem til smagningen, så vi ser gerne nogle flere. Kom gerne hvis du ikke allerede er tilmeldt, og medbring evt. venner der ikke er medlemmer - men kunne tænkes at blive det. Send en mail til niels.joergen.simonsen@ale.dk

Med Højt Skum,

Christian