Ny Aktivitetskalender

Så har vi holdt møde, og fastlagt programmet frem til marts. Se programmet her. Vi har efterhånden nogle faste traditioner i vintermånederne, så der er ikke mange overraskelser.

Lige som i den forgangne vinter holder vi to månedlige møder i december-marts. Vi har igen lagt det ekstra møde på mandage, så der er en mulighed for dem der har andre aktiviteter på tirsdage.

Vi har stadig god plads til de to møder i oktober, så jeg vil lige opfordre endnu en gang til at se efter i kalenderen om ikke der er tid til at deltage.

På tirsdag den 14. har vi smagning for begyndere. Der skal smages på 8 gode øl, og jeg vil fortælle en masse om baggrund, om ingredienser, om stilarter og om hvordan man bedst nyder det gode øl. Det er en god anledning til at invitere venner der ikke er medlemmer af foreningen og give dem en introduktion til hvad vi laver.

Tirsdag den 21. oktober lægger vi ud med blindsmagning. Jeg vil godt igen understrege at det ikke stiller nogn krav til deltagerne, men bare er en sjov øvelse. Og efter blindsmagningen skal vi smage på nogle af de bedste danske øl der er udkommet i 2008, så ingen kommer til at gå øltørstige derfra.

Tilmelding og betaling, som altid på vores arrangementsside

Hilsen Christian