Øllets Dag i Odense

Kære ølentusiaster i Odense,

Jeg beklager at måtte forstyrre jer en tredje gang her i august, men Øllets Dag bliver stort i år, og vi vil gerne sælge det bedst muligt. Vi vil også gerne have jer allesammen til at hjælpe med at sælge det!

Vi har også fået ekstra behov for et par hænder på selve dagen. Vi har fået mulighed for at have en stand et ekstra sted og derfor har vi brug for et par frivillige ekstra. Har du mulighed for at give vores forening en hånd lørdag den 4. september kl. 11-15, så er der brug for dig!

 

Claus har oprettet Øllets Dag i Odense som "event" på Facebook. Klik her for at finde den. Er du på Facebook, så tilmeld dig og vælg at dele eventen sådan at dine venner også bliver inviterede. Fortæl også gerne om det på arbejdet og hvor du ellers møder mennesker. For at deltage behøver man bare at møde op et af de deltagende steder og smage noget øl. Her får man en folder der viser hvor man kan gå hen og smage mere øl.

Stederne er placeret i en praktisk rundtur på Bryggeriet Flakhaven, Christian Firtal, Vinens Verden, Cafebiografen, HJ Hansen og SuperBrugsen i Vestergade. Desuden har vi stande i Kvickly i Rosengårdscenteret og forhåbentlig i Løvbjerg i Tarupcenteret.

Efter kl. 15 er der dækket op til Øllets Dag på Carlsens Kvarter ligesom der selvfølgelig også fortsat serveres godt øl på Flakhaven, Christian Firtal og Cafebiografen.

Højt skum, og god fødselsdagsfest!

Christian