Øllets Dag

Kære Ølentusiaster i Odense,

Bare en kort meddelelse for at fortælle at vi har været rigtig heldige med at komme i TV2-Fyn i forbindelse med Øllets Dag.

Torsdag var der et kort indslag i AOS som optakt. Se det her.
 

Lørdag var der to indslag:

Her fortæller Benny om Danske Ølentusiasters historie på Carlsens Kvarter.

Og her er indslaget om aktiviteterne i gågaden.

I morgen mandag er der et længere indslag i Waders & Laksko på TV2-Fyn kl. 20.00. Når indslaget bliver tilgængeligt online lægger jeg et link på vores side, http://odense.ale.dk

 

Der skænkes Midtfyns Bryghus foran Christian Firtal.

Øllets Dag blev i det hele taget en kæmpe succes. Der blev udskænket mange hundrede liter øl, i over 4000 smageglas, og hele centrum summede af glade mennesker. Vejret var perfekt til dagen med høj sol og pæne temperaturer. Selv de sunde mennesker der havde været på Ecco Walkathon måtte bagefter rundt og smage godt øl bemærkede jeg. Se flere billeder fra dagen på Facebook (og i vores fotoalbum i løbet af den kommende uge)

Mange tusind tak til de frivillige der gjorde det muligt at gennemføre arrangementet. Vi troede at 17 var mange, men med den overvældende succes var det nærmere for få. Lige så stor tak til de fynske bryggerier som stillede op eller sendte øl, til de steder der lagde plads til, og de der fejrede dagen med særtilbud. De fleste har allerede tilmeldt sig Øllets Dag 2011 i Odense. Og frem for alt tak til Claus Bolund som stablede hele arrangementet på benene. Med et tårnhøjt ambitionsniveau var der forhindringer på vejen og ting vi ikke kunne nå at gennemføre, men arrangementet blev større end de fleste havde turdet håbe.

Øllets Dag 2011 bliver mindst lige så stort.

Højt Skum!

Christian