Årsmøde 2006

Odense afdelingens årsmøde blev i år afholdt på bryggeriet Flakhaven i Odenses centrum tirsdag den 17 oktober 2006.

Bryggeriet åbnede i januar 2005 i hjørnet af rådhuset.
Vi havde reserveret kælderen, i det tilfælde af at der skulle møde et halvt hundrede medlemmer op. Men der kom desværre kun 35. Det var synd for dem der blev hjemme, for vi havde en hyggelig aften, med godt øl. Der var nogle der mente at det ikke var så smart at placere det lige midt i efterårsferien, så det skal ikke gentage sig, sorry.
 
Aftenen blev indledt med fællesspisning kl. 18.30 for de 17 medlemmer der havde tilmeldt sig til det. Menuen bestod af hulbøf med Kölsch øl til.

Kl. 19.30 bød formanden velkommen med en beretning om hvad der var sket i det forløbne år. Der er ikke nogen grund til at gå i detaljer med det her, for det er jo beskrevet andet sted her på sitet.


Men det skal da lige nævnes at vi har afholdt 18 medlemsmøder, heraf 7 røgfrie mandagsmøder i den forløbne sæson. Og vi har smagt 88 forskellige øl.
Til formandens beretning blev der serveret et glas Porter.

Derefter var der valg af bestyrelse. Der var ikke nogen som havde lyst til at overtage formand og næstformandsposten, så Niels og undertegnede tager et år mere.

Men det blev samtidig oplyst at det bliver sidste sæson med nuværende formand og næstformand, da vi trækker os tilbage til næste årsmøde i 2007.
I aktivitetsudvalget blev der udskiftet lidt. Regionsformand Michael Gorm ønskede ikke at genopstille, så han blev erstattet af Christian Scheffel og Klaus Ferslev.

Så var det tid til ølsmagning. Ejerne af bryggeriet, Kirsten Redder og Jørgen Pedersen fortalte om bryggeriet og øllet. Det har været noget af en opgave at indrette de smukke lokaler i hjørnet af rådhuset. Men det er de sluppet godt af sted med.

Redaktør af ØlentusiasteN Ole Madsen var inviteret til aftenen for at stå for underholdningen. Han fortalte levende om sit liv som ølentusiast.


Sideløbende var der ølsmagning af øl fra bryggeriet, som blev præsenteret af brygmester Jørgen Pedersen.


Vi smagte følgende øl:
Flakhaven Pilsner
Flakhaven Ale
Kölsch
Ingefær øl
Mælkebøtte & Eucalyptus øl
Dobbelt chokolade Stout
Og som afslutning Half & Half.

Til sidst var der mulighed for rundvisning i bryggerikælderen, hvor brygmesteren viste rundt.
Det var en succes aften, og der var ikke nogen der gik tørstige hjem. 

Søren 20061018


 
 

  

Fra mødet
Ole Madsen stod for underholdningen
Regionsformanden har ordet

Bryggeriet Flakhaven

Flakhaven 2
5000 Odense C
Tlf. 66120299
flakhaven@remove-this.bryggeriet.dk

Åbningstider
Mandag - lørdag
11.30 - 22.00
Søndag
15.00
(køkkenet 17.30)

www.bryggeriet.dk/flakhaven

Brygmester og frue samt servitrice bag baren
En detalje fra Bryggerikælderen.
Klaus Ferslev med en Kvark
Brygkedler